Starity

Újabb elismerésben részesült Palvin Barbi

2016. június 13. 06:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazánk világszerte ismert topmodellje újabb jelentős elismerést kapott – ezúttal a Sports Illustrated magazintól.

hirdetés

Februárban jelentek meg a Palvin Barbiról készült képek, melyek miatt számtalan rosszindulatú vád érte a magyar modellt, mondván, hogy az utóbbi hónapokban felszedett pár pluszkilót. Barbi azonban nem hagyta magát, visszaszólt az utálkozóknak, mi több: idén őt tüntette ki a lap, mint a legígéretesebb SI-újoncot. Hazánk büszkesége mellett egyébkont olyan modellek voltak még esélyesek az elismerésre, mint Ashley Graham, Sofia Resing, Tanya Mityishina és Bo Krsmanovic. 

Érdekesség, hogy az NBA felfedezettje, Karl-Anthony Towns jelentette be a lent látható videó keretein belül, hogy idén Barbit választották a legjobbnak a Sports Illustrated szerkesztőségében.

A budapesti utcákon járó Barbit egyébként 13 éves korában fedezték fel, azóta pedig az egész világot bejárta. Olyan márkákhoz adta az arcát, mint a Victoria's Secret, a H&M, a Louis Vuitton, a Miu Miu, az Armani Exchange és jelenleg ő a L'Oreal Párizs nagykövete. A modellkedés mellett a filmvásznon is volt szerencséje kipróbálni magát, ugyanis 2014-ben a Herkules című mozifilmben kapott cameo szerepet.

E legutóbbi sikerével olyan modellek nyomába lépett, mint Kate Upton, Chrissy Teigen, Nina Agdal, Sara Sampaio és Kelly Rohrbach – többek között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek