Starity

Felfedték Christina Grimmie gyilkosának kilétét – fotó!

2016. június 12. 00:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rendőrség és néhány szemtanú is megszólalt a felfoghatatlan tragédia után. A világ elvesztett egy rendkívül gyönyörű és tehetséges énekesnőt.

hirdetés

Orlando rendőrsége sajtókonferenciát tartott, hogy részleteket osszon meg az énekesnő, Christina Grimmie tragikus haláláról

A 22 éves egykori The Voice versenyzőt három lövés érte, miközben a rajongóit üdvözölte, és autogramokat osztott a rá várakozóknak. A testvére, Marcus, hősiesen rávetette magát az elkövetőre, aki folytatni akarta a vérengzést, mire a tettes agyon lőtte magát.

Christina Grimmie és a bátyja / Fotó: Instagram

A szemtanúk elmondták, hogy a 27 éves tettes nem volt orlandói, emellett két fegyvert és egy kést találtak nála. A rendőrség szerint a férfi azért utazott Orlandóba, hogy megölje az énekesnőt, és már hónapok óta tervezhette a felfoghatatlan. Jelenleg is vizsgálják a telefonját és további elektronikai eszközeit, hátha rájöhetnek ezáltal az indítékára. 

Az énekesnőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba, azonban hiába küzdöttek az életéért, nem élte túl a támadást.

Az egyik rajongó, Karla Abel, a People-nek nyilatkozott a lövöldözés után, június 10-én.

Egyik pillanatban minden teljesen normális volt, a következőben pedig kitört a totális káosz. Sosem voltam még ennyire megijedve.

Nyugodt, baráti atmoszféra volt. Befejezték a fellépést, ő pedig az asztalnál állt, autogramokat osztogatott és rajongókkal fotózkodott.

Mindenki boldog volt. Nem volt hangoskodás, de az emberek beszélgettek és nevetgéltek. Nagyon közvetlenül viselkedett mindenkivel. Beszélgettek, egy tömeg vette körbe. Nem tudom, hogy fért hozzá a férfi. Háttal voltam neki a pillanatban. Azonban, hirtelen meghallottam a hangot. Azt hittem, a tűzjelző kapcsolt be, először. Egy pár pillanatba telt, mire rájöttem, mi történik. Olyan hat-hét lövés volt, de nem számoltam őket.

Mindenki megőrült. Az emberek a földre vetették magukat, és a fejüket takarták. Minden, amit csinálni tudtam, az a vészkijárat keresése volt, és elkezdtem rohanni felé. Nagyon rémisztő volt. Körbenéztem, ahogy eljutottam az ajtóig, és láttam, hogy sokan bújkáltak. Láttam Christina lábát, ahogy a földön feküdt. Nem mozdult. Én nem láttam a vért körülötte, de a barátom igen.

Az énekesnőről előkerült élete utolsó felvétele is. Látszik, mennyire közvetlenül fogadta rajongóit, dedikált számukra, majd miután a rajongókat eltessékelték, hallatszanak a halálos lövések, és a pánik zajának kezdete.

Nem sokkal később, a helyi rendőrség felfedte a férfi kilétét. 

Az eset tragédiája, hogy Christina másnap vonult volna stúdióba, hogy rögzítse szólóalbumát, amiről mindig álmodott. Erről a barátja, producere, és dalszövegíró társa, Stephen számolt be:

Úgy volt, hogy látlak holnap. Alig vártad, hogy hazagyere a turnéról. Holnap lett volna a nap, amikor elkezdjük a producálást, dalszövegírást, és megalkotjuk a legütösebb albumát az évezrednek. Úgy volt, hogy hegyeket mászunk meg együtt. Annyi fájdalom és sokk gyűlt bennem össze, hogy elképzelhetetlen. Ez olyan, amiből sosem fogok felgyógyulni. Szeretlek, Christina Grimmie. Mindig birtokolni fogod a szívem egy darabját. Érzem, hogy most is velem vagy. Figyelsz rám, és a szellemed élni fogja velem az életem. Szeretlek nagyon, Spoop. Találkozunk a másvilágon.

Nem Stephen volt az egyetlen, aki felszólalt. A tehetséges énekesnő megannyi sztárbarátot is gyűjtött az évek során, akiket egyöntetűen sokkolt a hír.

Szörnyű tragédia, Christina Grimmie / Twitter: Adam Lambert
RIPChristina! Gondolataim és imáim a szeretteihez szólnak.. Mi van az emberekkel? – kérdezte Demi Lovato egy másik tweetjében
Teljesen összetört a szívem, hiányzol, Christina! – írta jó barátnője, Selena Gomez
Szomorúan hallottam Christina Grimmie halálát. Gyönyörű tagja a The Voice családnak és igazi Fighter volt. A szívem a családdal, barátaival és rajongóival van. Puszi, Xtina
Megfájdult a fejem a hír hallatán... Szörnyű. Imádkozom Christináért és a családjáért – írta Nick Jonas, mikor Christina még a kórházban volt
Le vagyok taglózva, undorodom és összetört a szívem attól, hogy elvesztettünk egy édes kislányt... Megmarad Christina és a családja a szívemben és az emlékezetemben.
Behati és én teljesen le vagyunk súlytva, és nehéz szívvel fogadtuk Christina Grimmie halálát. Jókívánságainkat küldjük a családnak – pötyögte egykori mentora, Adam Levine

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek