Starity

Íme a leglátványosabb fellépések a Summertime Ballról

2016. június 12. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Little Mix, Ariana Grande, Flo Rida, Nick Jonas és Lukas Graham csak pár név a sok fellépő közül

hirdetés

  • Little Mixes lányok tudják, hogy csináljanak bulit

Szinte az összes slágerüket előadta a brit lánybanda, Little Mix, idén is, a Summertime Ballon. A kedvencünk most a Black Magic volt, amivel bevonultak és megalapozták a hangulatot. Micsoda ruhák, micsoda koreográfia és hangok a négy énekesnőtől!

Emellett a vokális adottságaikat is megmutatták a Secret Love Song felvétel alatt, amitől nemcsak mi lettünk libabőrösek, biztosra vesszük!

Érdemes megtekinteni a következő videót is, ahol a közönség hangosan kántálta a Wings slágerüket, így az énekesnőknek nem is kellett volna előadni.

  • Nathan Skyes egyre nagyobb népszerűségnek örvend

Nathan Skyes miután kivált a The Wanted bandából, a szólókarrierjét kezdte el építeni, és egyre nagyobb rajongótáborra tesz szert az Egyesült Királyságban. Kíváncsian várjuk, világszerte mikor fog befutni.

  • Ariana Grande volt az est sztárja

Az énekesnő örvendett a legnagyobb népszerűségnek a rendezvény során. Ezt az is bizonyítja, hogy összes dalát hangosan énekelte vele a tömeg. Grande előadta természetesen legnagyobb slágereit, s legújabb kislemezét, az Into You-t is.

A legnagyobb ovációt mégis a Bang Bang váltotta ki, nem is meglepő módon, hiszen a brit slágerlistákat hetekig vezette a Jessie J-vel és Nicki Minajzsal készített felvétel.

  • Lukas Graham is megmutatta tehetségét

Idén tört be az énekes a 7 Years slágerével, ami már a hazai listákat is meghódította. Ugye neked is ismerősen cseng a dallam?

  • Nick Jonas napszeművegben hódított

Hófehérben és Ray Banben lépett színpadra Nick Jonas, akinek szólókarrierje egyre nagyobb ívet vesz a csúcs felé. Felcsendült az est során a Close című legújabb szerzeménye, kedvenc mégis az első stúdióalbumáról megjelent Jealous volt.

  • Years & Years még mindig hódít

Az idei szigeten is fellép a Years & Years banda, ami tavaly szerzett nagyobb népszerűséget globálisan. Ki ne ismerné a King című slágerüket, ami még idén nyáron is megállja a helyét a lejátszási listákban.

  • Zara Larsson előadta a nyár kedvencét

Ugye nem mi vagyunk az egyetlenek, akik hetek óta a Lush Lifeot dúdolják? Zara most a Capital FM koncertjén adta elő slágerét, és nem egy embert megtáncoltatott. Ezután az MNEK-kel közös Never Forget You is felcsendült.

  • Flo Rida is visszatért

Nem egy slágere csendült fel Flo Ride-nak szettjében, azonban számunkra a legkedvesebb a My House volt, ami már egy ideje ostromolja a slágerlistákat. Az előadás során a rajongók közé is lesétált, hogy pezsgőt locsoljon, kiváltva ezzel a totális bulihangulatot.

Ha kíváncsi vagy a többi dalra, és további előadokra, látogass el a Capital FM YouTube-oldalára, vagy egyszerűen kattints erre a linkre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek