Starity

A CMT megkegyelmezett a Nashville-nek – jön az ötödik évad!

2016. június 13. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ABC ugyan elkaszálta a 2012 óta futó zenés sorozatot, ám a CMT megkegyelmezett neki, így átvette annak forgalmazási jogait és berendelte az új évadot.

hirdetés

Május közepén számoltunk be arról, hogy az ABC nem látott fantáziát a Nashville ötödik évadának a terveztében, így bejelentette, hogy május 25-én nemcsak az aktuális évad ér véget, hanem a sorozat is. A rajongók egy emberként álltak ki a folytatás mellett, tüntetésük pedig meg is hozta eredményét: a CMT csatorna megvette a Nashville sugárzási jogait, így tovább folytatódik Raynáék története.

Arról egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy mikor kezdődnek meg az új évad forgatási munkálatai, és hogy mikor számíthatunk az új évad debütálására. A folytatásban egyébként várhatóan visszatérnek a széria főbb szereplői, így viszontláthatjuk a képernyőn Connie Brittont, Hayden Panettiere-t, Clare Bowent, Charles Estent, Sam Palladiót és Jonathan Jacksont is.

Fotó: ABC

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek