Starity

Így készíts Trónok harca ihlette frizurát!

2016. június 13. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napjaink egyik legnépszerűbb sorozata a George R. R. Martin által megálmodott fantasy, melyet az HBO-nak köszönhetően 2011 óta hétről hétre a képernyőn is figyelemmel követhetünk.

hirdetés
Így készíts Trónok harca ihlette frizurát!
Fotó: HBO & Kinsey Staab

A fentiek tekintetében nem csoda, hogy a több millió rajongótáborral rendelkező széria fanatikusai szívesen elles(né)nek néhány stílustippet kedvenceiktől, melyek egyikét – a lent látható, lépésről lépésre követhető frizura keretein belül – a Popsugar hozta el a rajongóknak.

Így készítsd el!

Először is, nem árt, ha frissen mosott, hullámosra szárított frizurával dolgozol, mivel a lágy csigák megkönnyítik a fonatok elkészítését. Ha ezzel megvagy, készíts egy középválasztékot, majd az elülső fedőtincsek közül válassz le egy ujjnyit, és a szokásos módon kezdd el fonni, és kösd össze egy átlátszó hajgumival. (A fonatnak körülbelül olyan hoszúnak kell lennie, hogy a tarkód közepéig érjen.)

Fotó: Kinsey Staab

Ezt követően ismételd meg a műveletet a másik oldalon is. Ha megvagy vele, óvatosan húzgáld ki a fonat tincseit, ezzel ugyanis kissé rendezetlen, kevésbé szigorú hatást kelthetsz.

Fotó: Kinsey Staab

Amikor végeztél, a két fonatot rögzítsd hátul egy csat segítségével, így a fonatok nem lesznek útban az újabbak készítése során.

Fotó: Kinsey Staab

Következő lépésként a fenti tincsek alattiak fonása következik – ezúttal nyugodtan válassz le egy kicsivel vastagabb hajtömeget. (Ebben az esetben érdemes a francia- és parkettafonás mintájára a hajtöveknél indítani a fonatot, hogy látványosabb legyen.)

Fotó: Kinsey Staab

Ha megvagy, az előzőekhez hasonlóan gumizd össze a fonatot a tarkódon, majd ismételd meg a lépéssorozatot a másik oldalon is. Az így kapott fonatokat kösd össze, a gumizás helyét pedig egy alsó tincs rácsavarásával tüntesd el! (Ezt nyugodtan rögzítsd egy hullámcsattal – lehetőleg alul.)

Fotó: Kinsey Staab

Az elkészült végeredmény fixálásához használj hajlakkot / hajspray-t. Ha pedig még tovább fokoznád a Trónok harca-hatást, úgy frizurád kiegészítéséül válassz egy erre a stílusra emlékeztető hajcsatot.

Fotó: Kinsey Staab

via Popsugar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek