Starity

Folytatást kapott a Csajok, szilikon, ez lesz a paradicsom!

2016. június 22. 09:09   |   Szerző: vikcsaa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2008-ban robbant be a köztudatba a Telemundo sikersorozata, a Sin Senos No Hay Paraiso, más néven a Csajok, szilikon, ez lesz a paradicsom!, mely nyolc évvel az utolsó epizód adásba kerülése után folytatást kapott.

hirdetés
Folytatást kapott a Csajok, szilikon, ez lesz a paradicsom!
Fotó: Telemundo

Ezzel a sorozattal egészen újat alkotott a Telemundo, ugyanis a Csajok, szilikon, ez lesz a paradicsom! nem egy szokványos hősnő kontra rosszak ármányokkal, bosszúval és boldog végkifejlettel tarkított története.

A sorozat ugyanis azt mutatja be, mi zajlik napjainkban Kolumbiában és Mexikóban. A történet elején megismerhettük a gyönyörű tizenévest, Catalinát (Carmen Villalobos), aki gazdagságra vágyva nem riadt vissza attól, hogy luxusprostituáltnak álljon, és így törjön ki a szegénységből, amibe beleszületett. Végül már nem bírja elviselni a rá nehezedő terheket, belefárad a rengeteg megaláztatásba, így története szomorú véget ér. 

Catalina története egyébként olyan embereket is a képernyő elé csalt, akik egyébként nem rajonganak a telenovellákért. A Telemundo bravúros folytatással készül, melyben Catalina húga lesz a főszereplő. Nővéréhez hasonlóan ő is egészen fiatalon keveredik bele a zűrös életbe: drogok; alkohol; öreg, de mérhetetlenül gazdag drogbárók, és persze a végeláthatatlan szépészeti beavatkozások... 

Értesüléseink szerint a második évadban is viszontláthatjuk régi kedvenceinket, mivel visszatér Catherine Siachoque, Miguel Varoni és Fabian Ríos is! 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek