Starity

Brad Pitt válik és visszatér Jennifer Anistonhoz?

2016. június 14. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pletykák szerint Brad Pitt és Angelina Jolie alig több mint két év házasság után a válást fontolgatja, Brad Pitt pedig azt tervezi, hogy visszatér exfeleségéhez, Jennifer Anistonhoz.

hirdetés

Miközben sem Brad Pitt, sem Jennifer Aniston nem jelentette be, hogy válni készülnének jelenlegi házastársuktól, egy forrás azt állítja, hogy mindkét házasság a végét járja.

Június 10-én a Parent Herald azt közölte az olvasóival, hogy mind a Pitt-Jolie, mind az Aniston-Theroux házaspár válásra készült, miközben Brad és Jennifer ismét találkozgatnak. Az In Touch Weekly legutóbbi számának borítóján is ezt harsogta a címlap: Brad & Jen: Mindketten válnak. Egy forrás úgy számolt be a magazinnak, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie szinte nem is beszélnek egymással, kivéve, ha a gyermekeikről van szó.

Brad Pitt és Jennifer Aniston 2000-ben esküdött egymásnak örök hűséget, öt évvel később azonban elváltak. Nem sokkal ezután derült fény a színész és Angelina Jolie kapcsolatára, amely a Mr. & Mrs. Smith című közös filmjük forgatása alatt született, és amit hat gyermekük és a 2014-ben kötött esküvő koronázott meg. Egy, a házaspárhoz közeli forrás szerint a tíz éves kapcsolatot követő esküvő izgalma csak elrejtette a problémáikat.

Valójában már évek óta vad viták zajlanak kettejük között. Egyikük sem biztos abban, hogy együtt tudnak vagy együtt kellene maradniuk. Angelina alig eszik, minden este borozgat és folyton dohányzik. Brad már belefáradt, hogy minden energiáját abba ölje, hogy megpróbálja rávenni [a feleségét], hogy jobban vigyázzon magára. Nehéz végignézni, ahogyan a nő, akit szeret, tönkreteszi magát

– nyilatkozta a bennfentes.

A személyes problémáik mellett más gondok is adódtak. Brad Pitt néhány hónappal korábban kezdett el dolgozni az Allied című filmen, és szinte azonnal megvádolták, hogy viszonyt folytat a filmben szintén szerepet kapott Marion Cotillard színésznővel.

Szomorú, mert még mindig nagyon törődnek egymással, de úgy tűnik, hogy a féltékenységből és nyomorúságból kivezető egyetlen út a válás

– állítja egy neve elhallgatását kérő forrás.

Hogy a helyzet még bonyolultabb legyen: Jennifer Aniston köreiben is rejtőzik egy bennfentes, aki szerint a színésznő tökéletes boldogsága férjével, Justin Theroux-val kissé megkeseredett.

Jen már hónapok óta gyanította, hogy Justin kapcsolatban áll Heidivel [Theroux exfelesége]. Kérdőre vonta Justint, majd könnyekben tört ki és követelte a férjétől, hogy azonnal szakítson meg minden kapcsolatot Heidivel. Justin megpróbált bocsánatot kérni és azzal a béna kifogással állt elő, hogy neki és Heidinek közös barátaik vannak. Ez teljes árulás Jen számára, és ez a lehető legrosszabb rémálom.

A színésznő szerint a házassága körüli botrány csak a média agyszüleménye, ennek ellenére sokakban él a remény, hogy a két sztárpár mégiscsak elválik, Brad Pitt és Jennifer Aniston pedig ismét egymásra talál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek