Starity

Ciki: A Modern család sztárja nem ismerte fel a tőle közös fotót kérő Britney Spearst

2016. június 14. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Egy rém rendes családnak köszönhetően ismertté vált színész az Ellen Show-ban mesélt a pophercegnővel való találkozásáról.

hirdetés

Britney Spears közel két évtizede a köztudatban van és azon meghatározó személyek között emlegetik a nevét, akik olyan maradandót raktak le arra a bizonyos asztalra, ami alapjaiban változtatta meg a zeneipart.

Az énekesnő több millió rajongóval a háta mögött is megmaradt ugyanannak a két lábbal a földön járó szerény lánynak, aki egykor volt, így amikor a LAX repülőtéren megpillantotta gyerekkori kedvencét, Ed O'Neillt, rögtön odament hozzá, hogy üdvözölje. Találkozásuk történetéről a színész mesélt Ellen DeGeneres műsorának tegnap esti adásában.

Fotó: Warner Bros.

A LAX repülőtéren voltam, Hawaii felé tartottam. Vártam, hogy mikor landol a gépem, amikor megláttam egy felém közelítő nőt, így távozásra készen feldobtam a fejemre a sapkámat. A nő odajött hozzám, és megszólított: Mr. O'Neill, imádom a Modern családot. Maga a kedvencem a műsorban. Egy közös fotót szeretett volna, nem is lehetett volna kedvesebb, én pedig azt mondtam neki, Persze, miért is ne?

– elevenítette fel a történteket Ed, majd elárulta, hogy másnap a menedzsere hívta fel a figyelmét arra, kivel is fotózkodott – neki ugyanis fogalma sem volt róla. 

Most nézd meg az arcomat azon a képen! Úgy nézek ki, mint aki [tudja, hogy] Britney Spears mellett üldögél?

– viccelődött a sorozatsztár, aki saját bevallása szerint másnap felhívta az énekesnő menedzsmentjét és elnézést kért, amiért nem ismerte fel a pophercegnőt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek