Starity

A Christina Grimmie-t gyászoló Justin Bieber könnyekben tört ki fellépésén

2016. június 15. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sorry énekese Winnipegben lépett fel a minap, ám a koncert közben csak nehezen tudta visszafojtani érzéseit, annyira elérzékenyült kolléganője halála miatt.

hirdetés

Az egész világot megrázta a The Voice felfedezettjeként megismert Christina Grimmie kegyetlen és értelmetlen halála, így az énekesnő barárai és rajongói mellett kollégái is részvétüket fejezték ki a tragédia iránt a Grimmie családnak.

Vasárnapi fellépésén Justin Biebert is magával ragadták az érzelmek: legutóbbi lemeze címadó dalának előadása közben a földön feküdt, majd egy kendővel törölgetni kezdte a szemét, hogy elrejtse kitörni készülő könnyeit.

Grimmie, hallasz engem?

– suttogta a műsor egy pontján a mikrofonba.

Fotó: Twitter

A mindössze 22 éves Christina előtt fényes karrier állt, és rövid, de annál tartalmasabb pályafutása során Selena Gomezzel is alkalma volt turnézni – ekkor ismerkedett meg Bieberrel is. Az énekesnő néhány hónappal ezelőtt bevallotta a Pop Crushnak adott interjújában, hogy hatalmas álma válna valóra, ha Justinnal turnézhatna.

Olyasvalakivel turnéznék együtt szívesen, mint amilyen Ariana Grande vagy talán a One Direction. Meg még Justin Bieberrel is. Ha az ő fellépéseit nyithatnám meg, az fantasztikus lenne. Az ő közönsége az, amelyik előtt játszani szeretnék

– magyarázta Christina.

Az énekesnőt június 10-én, a floridai Orlandóban adott fellépése utáni dedikáláson lőtte le egy 27 éves fiatalember, aki nem sokkal ezt követően magával is végzett. Christinát ugyan rögtön kórházba szállították, életét megmenteni azonban nem tudták.

Értesüléseink szerint a hét második felében helyezik örök nyugalomra a fiatal tehetséget, akinek temetési költségeit X-Factor-beli mentora, Adam Levine vállalta magára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek