Starity

Taylor Swift zavarba hozta Zayn Malikot

2016. június 15. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves slágergyáros nem várt bókot kapott Grammy-díjas kolléganőjétől.

hirdetés

Zayn Malik több mint egy évvel ezelőtt jelentette be a One Directionből való kilépését, ezt követően pedig végre megkezdhette szóló munkásságának előkészületeit. Első korongja Mind of Mine címmel került az üzletek polcaira március 25-én, és nemcsak a rajongók, hanem a szakma és a kritikusok körében is igen pozitív visszhangot kapott.

Az énekes legutóbb a Dazed magazinnak adott exkluzív interjút, melynek keretein belül szót ejtett a Mind of Mine fogadtatásáról és a fiúbandából való távozásáról is szó esett.

Fotó: Dazed / Collier Schorr

Nem sok visszajelzést kaptam az albummal kapcsolatban a kortársaimtól. Egy picit beszéltem róla Taylorral [Taylor Swift], amikor Giginél [Gigi Hadid] voltunk, és azt mondta, hogy nagyon élvezte a korong hallgatását. Jó érzés volt ezt hallani tőle. Azt is mondta, hogy úgy gondolja, király lett, én pedig bevallom, elpirultam egy kicsit. Nem tudtam hogyan kezeljem a helyzetet

– elevenítette fel a történteket Zayn, majd elárulta azt is, mi játszódott le benne, mielőtt és miután bejelentette tavaly tavasszal, hogy búcsút int a One Directionnek.

Fotó: Dazed / Collier Schorr

Fogalmam sem volt, mire számíthatok. Szerettem volna nyilvánosságra hozni a közleményt. Olyasvalami volt ez, ami teljesen elkülönített mindattól, aminek azelőtt a részese voltam. Számítottam arra, hogy a rajongók némi kiborulás után követni fognak engem. Idegtépő időszak volt

– magyarázta az énekes, majd így nyilatkozott a kiválás miértjéről:

Nem éreztem jól magam a One Directionben. És tudod mire gondolok? Ha nem érzed jól magad, akkor... Az embernek szüksége van arra, hogy kifejezhesse azt, aki. Most végre szabadnak érzem magam.

Fotó: Dazed / Collier Schorr

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek