Starity

Harry Styles alakíthatja Mick Jaggert a Rolling Stonesról készülő filmben

2016. június 16. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, hogy a One Direction énekese a filmiparban is megvetheti a lábát a popipar után.

hirdetés

Köztudott, hogy Harry Styles szerepet kapott a Christopher Nolan rendezésében készülő történelmi filmben, a Dunkirkben, és úgy tűnik, Hollywoodban igencsak elégedetettek a fiatal tehetség színészi képességeivel (is), ugyanis a Mirror úgy tudja, hogy újabb ajánlatot kapott. A lap fülese szerint Harry alakíthatja a legendás rockikont, Mick Jaggert egy, a Rolling Stonesról készülő életrajzi filmben, mely az 1972-ben megjelent Exile on Main St. című album munkálataira és a kiadását követő időszakra fókuszál majd.

Az egyetlen problémát Harry kora jelentheti, ugyanis az énekes nyolc évvel fiatalabb, mint szerepe szerint lennie kellene, ám amennyiben alkalmasnak találják, ez nem jelenthet akadályt a sminkmesterek szerint. 

Maga a történet 1971-be kalauzol vissza, amikor a Stones financiális problémák miatt búcsút intett Angliának, és áttette székhelyét Dél-Franciaországba, ahol Keith Richards bérelt egy villát – itt került rögzítésre a fent említett korong. A csapat ekkor veszélyes mennyiségű heroinnal és alkohollal élt, így Harrynek egy züllött, ám zseniális tehetségű zenészt kellene életre keltenie a filmvásznon.

Az Exile nem tartozik a kedvenc lemezeim közzé, bár úgy vélem, egyfajta különös érzés járja át. Nem vagyok biztos benne, hogy jó dalokat helyeztünk el rajta, de ezek együtt egy egész jó kis egészet alkotnak

– magyarázta korábban Jagger az Exile on Main Street kapcsán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek