Starity

Tom Hiddlestonnal randizik Taylor Swift

2016. június 16. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Barátai nemrég úgy nyilatkoztak, hogy az énekesnő szingliként szeretné tölteni a nyarat, ám a Sors keresztülhúzta számításait.

hirdetés
Tom Hiddlestonnal randizik Taylor Swift

Tegnap még arról számoltunk be, hogy Calvin Harrisszel való szakítását követően Taylor Swift megkezdte legújabb stúdióalbumának munkálatait, ám most már közel sem biztos, hogy a lemez a szakításról szólj majd, ugyanis az énekesnő már tovább is lépett.

A szőkeséget kedd délután Rhode Island-i birtokától nem messze kapták lencsevégre Tom Hiddlestonnal, a kettejükről készült lesifotók pedig nyilvánvalóvá tették, hogy barátságnál több van a két szupersztár között. A képeket elnézve tisztán kivehető, amint egymást átölelve ücsörögnek a tengerparton, és egy-egy csók is elcsattan közöttük. Azonban amint észrevették a rájuk héjaként leső paparazzókat, rögtön felkerekedtek, hogy továbbálljanak.

A képek megtekintéséhez kattints ide!

A színész és az énekesnő közötti szikra vélhetően a Met Gálán pattant ki először, ugyanis a neves rendezvényen nemcsak egy asztalnál ültek, hanem szenvedélyes tánco(ka)t is lejtettek egymással – ennek akkor azonban nem volt jelentőssége, hiszen Taylor (ugyan a gálára egyedül érkezett) még Calvinnal randizott.

Imádok táncolni. Végül is, ki nem? Különös, hogy ilyen nagy szenzáció lett belőle. Hosszú ideje nem táncoltam ezt megelőzően, de végül is a Met Gálán történt. Buli volt. Egy asztalnál ültünk Taylor Swifttel, The Weeknd pedig zenélni kezdett, így azt mondta [Taylor]: Az a furcsa ezekben a partikban, hogy hiába zenélsz, senki nem áll fel táncolni, én meg azt mondtam neki: Táncolnunk kellene The Weeknd kedvéért, és így is tettünk

– elevenítette fel a történteket Tom.

A frissen kibonatkozó románcot azonban nem mindenki nézi jó szemmel: Calvin a lesifotók nyilvánosságra kerülése után kikövette exét a közösségi oldalakon, mi több, eltávolította a Twitterről azt a bejegyzést is, melyben barátságos szakításukról írt.

Az egyetlen igazság az, hogy a kapcsolatunk a végéhez ért, és továbbra is hatalmas szeretettel és tisztelettel viseltetünk egymás iránt

– írta korábban a mikroblogon, mely tweetet további magyarázkodások helyett Taylor is megosztotta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek