Starity

Nick Jonas színt vallott: ő a felelős a Jonas Brothers feloszlásáért

2016. június 16. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2013 őszén értesülhettek a rajongók a hírről, miszerint nyolc évvel és négy nagy sikerű albummal a háta mögött feloszlik a Jonas Brothers.

hirdetés

Kevin, Joe és Nick rajongók millióinak törték össze a szívét, amikor bejelentették feloszlásukat. Ezt követően mindhármuk karrierje más irányt vett.

A legidősebb testvér, Kevin felhagyott az énekléssel, és családjának szentelte magát: felesége, Danielle 2014 februárjában hozta világra lányukat, Alena Rose-t, jelenleg pedig második gyermekük érkezését várják. Joe 2011-ben már kiadott egy szólóalbumot Fastlife címmel, ám a JB feloszlása után úgy döntött, hogy csapatban tud igazán kiteljesedni, így megalapította a DNCE névre keresztelt formációt, mellyel jelenleg Selena Gomezt kíséri a Revival turnén. Nick ezzel szemben június 10-én dobta piacra harmadik szólólemezét Last Year Was Complicated címmel, mely elődeihez hasonlóan remek fogadtatásban részesült.

A fenti sikerek tekintetében nem meglepő, hogy a srácok között fel sem merült az újbóli összeállás gondolata, mi több, a korábbi megtévesztő nyilatkozatok helyett Nick beismerte: ő az oka a szakításnak. Annak idején úgy nyilatkozott, hogy konfliktusok merültek fel köztük, a Bravo csatorna Watch What Happens Live című műsorának legutóbbi adásában azonban őszintén vallott az embert próbáló időszakról.

Kemény beszélgetés volt, az egész családot letaglózta egy jó darabig. Egy turné küszöbén álltunk akkor. Két hétre voltunk attól, hogy útra keljünk. Jelenleg mindannyian remekül vagyunk. A bátyám [Kevin] családot alapított, és Joe zenekara, a DNCE is remekül teljesít. Mindannyiunk számára ez volt a legjobb döntés, és klassz, hogy így történt, mert azt hiszem, hozzátett a felnőtté válásunkhoz, ugyanakkor kihívás elé is állított

– magyarázta az énekes.

A Jonas Brothersszel egyébként 2005-ben ismerkedhetett meg a közönség, első albumuk pedig 2006 augusztusában került az üzletek polcaira It's About Time címmel. Ezt követte 2007-ben a saját magukról elnevezett lemez és turné, majd egy év elteltével már az A Little Bit Longert tarthattuk a kezünkben. A srácok 2009-ben dobták piacra utolsó albumukat Lines, Vines and Trying Times címmel.

A csapat nyolcéves pályafutása során olyan nagy sikerű dalokkal lepte meg a közönséget, mint az S.O.S., a Burnin' Up, a Paranoid, a Pom Poms, a First Time vagy a Lovebug, valamint a filmiparba is betörtek: szerepeltek a Hanna Montanában Miley Cyrus mellett és feltűntek Demi Lovato oldalán a Rocktáborban mindkét részében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek