Starity

Wilmer Valderrama szerepet kapott az NCIS-ben

2016. június 17. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Május 17-én került sugárzásra a CBS népszerű bűnügyi sorozatának legutóbbi része. A folytatásra ugyan még néhány hetet várnunk kell, ám megéri, ugyanis izgalmas fordulatokat tartogatnak a készítők.

hirdetés
Wilmer Valderrama szerepet kapott az NCIS-ben

Az NCIS ősszel már a tizennegyedik évadával tér vissza a képernyőkre, ráadásul Wilmer Valderramával a fedélzeten! A CBS megerősítette, hogy a színész elfogadta a felkérést, így alakításában egy évek óta ugyanazon az ügyön dolgozó ügynököt ismerhetünk meg, akiről még felettesei sem tudták, él-e egyáltalán.

Wilmer Valderramának lehetősége nyílik majd a drámai, fizikális és vicces oldalát, képességeit is megmutatni az NCIS új szerepében. Rajongói egy olyan oldalát láthatják majd, amelyiket korábban soha. Mókás lesz. Már alig várjuk a csatlakozását

– nyilatkozta a műsor executive producere, Gary Glasberg.

Nem ez az első alkalom, hogy Wilmer sorozatban kap szerepet, hiszen pályafutása során eddig olyan szériákban volt lehetősége bizonyítani, mint az Azok a 70-es évek, a Luxusdoki, az Awake, a Manny mester, az Alkonyattól pirkadatig és A Grace klinika – többek között.

 Az NCIS egyébként 2003 óta fut igen nagy sikerrel, a CBS pedig már előre berendelt két évadot, így 2018-ig biztosan képernyőn marad a Mark Harmon, Pauley Perrette, David McCallum, Sean Murray és Michael Weatherly főszereplésével készülő sorozat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek