Starity

Kim Kardashian Taylor Swiftnek: „Teljesen megaláztad a férjemet, hogy megint az áldozatot játszhasd”

2016. június 17. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kardashian-West család a Grammy-gála óta szóba sem áll a Wildest Dreams énekesnőjével.

hirdetés

Kanye West február elején mutatta be az Adidas számára általa tervezett új Yeezy-kollekciót, melyet egybekötött legújabb korongja, a The Life of Pablo bemutatásával. A rendezvényen felcsendült a Famous címet viselő, Rihannával közös dala is, mely kompromittáló soraival kihozta a sodrából Taylor Swiftet.

Úgy érzem, Taylorral talán még szexelnünk kéne. Miért? Mert én tettem híressé azt a ribancot

– hallhatjuk a dalban. 

Taylor ezt követően a néhány nappal később megrendezésre került Grammy-díjátadó gálán szólalt meg az ügyben, és bár nevet nem említett, nyilvánvaló volt, kinek szólnak sorai.

Mindig lesznek olyan emberek, akik megpróbálják aláásni a sikeredet annak érdekében, hogy részesüljenek a teljesítményedből és hírnevedből. De ha kizárólag a munkádra koncentrálsz, és nem engeded, hogy ezek az emberek letérítsenek az utadról, egy nap eléred a célodat, és amikor körülnézel, tudni fogod, hogy mindent magadnak és azoknak az embereknek köszönhetsz, akik szeretnek téged... és akkor ez lesz a legjobb érzés a világon

magyarázta köszönőbeszédében a többszörös Grammy-díjas énekesnő.

Ugyan azt hihetnénk, a történet itt véget is ért, hiszen Taylor és Kanye azóta sem állt szóba egymással, ám a rapper felesége, Kim Kardashian a GQ magazinnak adott legfrissebb interjújában meglepő részletekről számolt be az ügy kapcsán.

Taylor tudott a Famous megjelenéséről. Úgy akart viselkedni, mintha nem így lenne. Esküszöm, a férjemnek rengeteg szarságot kellett elszenvednie emiatt, miközben ő a megfelelő protokoll szerint járt el, és engedélyt kért a sorok a dalban való maradására Taylortól. Különben is, melyik rapper kér már engedélyt arra, hogy dalt írjon egy lányról?

– fakadt ki Kim, hozzátéve, hogy videós bizonyítéka van arra, amint az énekesnő áldását adja a Famousre.

Nem tudom, miért csinált belőle ekkora ügyet hirtelen... Vicces, mert [a telefonbeszélgetésünk során] azt mondta, hogy Amikor a Grammy vörös szőnyegére lépek, a sajtó munkatársai azt fogják hinni, hogy ellenzem ezt az egészet, pedig valójában csak nevetek rajta

– elevenítette fel a történteket Kim, és elárulta, hogy férjével együtt nagyon meglepődtek, amikor végül az egész szituációt másként tüntette fel az énekesnő, így fel is hívta a következő napon.

Másnap rácsörögtem, és azt mondtam neki: A grammys beszédedben teljesen megaláztad a férjemet, hogy megint az áldozatot játszhasd.

A 35 éves, kétgyermekes valóságshow-sztár azt is elárulta továbbá, hogy később megkereste őket Taylor ügyvédje, és arra utasította őket, hogy semmisítsék meg a fent említett ominózus felvételt. Kim az interjú során nem említette, hogy engedtek-e ennek a kérésnek, így az is lehetséges, hogy azt tervezik, perre viszik az ügyet becsületsértés és hírnévrontás miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek