Starity

Az orlandói tragédia áldozatainak ajánlja új dalát Christina Aguilera

2016. június 18. 09:09   |   Szerző: MadHatter

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap látott napvilágot a Change címet viselő dal, mellyel Christina a vasárnapi tömeggyilkosság áldozatait és sebesültjeit szeretné támogatni.

hirdetés
Az orlandói tragédia áldozatainak ajánlja új dalát Christina Aguilera
Fotó: Instagram

A vasárnap hajnalban 49 áldozatot követelő lövöldözés nemcsak az Egyesült Államokat, hanem az egész világot mélyen megrázta. Emberek tömegei fejezték ki részvétüket, együttérzésüket és gondolataikat a történtekkel kapcsolatban – köztük Christina Aguilera is. 

A Grammy-díjas énekesnő egy dalban kéri az embereket, hogy próbáljanak máshogyan gondolkodni és elfogadóbbak lenni egymással szemben, hogy egy olyan világban élhessünk, ahol szeretet és béke van, és senki sincs kirekesztve. A legnagyobb videómegosztóra tegnap került fel a Change című dal, valamint már az iTunes-on is elérhetővé vált. A dalból származó teljes bevételt az érintetteknek ajánlják fel.

Az imáimba foglalom mindazokat, akiket megérintett az előző esti értelmetlen tragédia szele. Nem tolerálhatjuk a gyűlöletet. Ne veszítsétek el a reményt, együtt megváltoztathatjuk a jövőt

– csiripelte az énekesnő a Twitteren a tragédia után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek