Starity

45 éves korában elhunyt a Prérifarkas Blues főszereplője

2016. június 18. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb tragédiával kell megbirkóznia a rajongóknak, ugyanis Ron Lester hosszú betegeskedés után tegnap életét vesztette.

hirdetés

A színész menedzsere, Dave Bradley az Entertainment Weeklynek erősítette meg elsőként, miszerint Ron Lester máj- és veseelégtelenség miatt életét vesztette 45 éves korában. A színész már tavaly is küzdött romló egészségével és nehezen működő belső szerveivel, melyek miatt kórházban ápolták. A fent említett magazin értesülései szerint Ront éppen tegnap engedték ki az intenzív osztályról, és helyezték át egy otthonba, de sajnos nem sokáig élvezhette az ottani ellátást.

Ron karrierje egyébként 1997-ben vette kezdetét, ekkor kapta meg élete első szerepét a Nickelodeon Hamm Burger című sorozatában, aminek köszönhetően később szerepet ajánlottak neki a Prérifarkas Bluesban, mely alkotásban olyan sztárok mellett csillogtathatta meg a tehetségét, mint Jon Voight, James Van Der Beek és a néhai Paul Walker.

Később több sorozatban is vendégszerepelt, így rajongói láthatták az Unokatestvérem, Skeeterben; a Különcök és stréberekben; a Sabrina, a tiniboszorkányban, valamint két évig alakította Michael Bernardinót a Popularban. Jelenleg is forgatás alatt áll a várhatóan 2017-ben bemutatásra kerülő Bomb City című bűnügyi film, melyben főszerepet játszott, ám az még kérdéses, hogy így is befejezik-e az alkotók a történetet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek