Starity

Tyler Hoechlin lesz az új Superman!

2016. június 19. 15:03   |   Szerző: missdaisy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tyler Hoechlin lesz a CW legújabb sikersorozatának, a Supergirlnek a legújabb hőse, aki nem más, mint maga Clark Kent, avagy Superman!

hirdetés

Tyler Hoechlint anno a 2000-es évek elején ismerte meg a nagyközönség, amikor szerepelni kezdett a Hetedik Mennyország című drámasorozatban. Az igazi sikerét azonban a 2011-es MTV széria, a Teen Wolf - Farkasbőrben hozta meg a színésznek, ahol négy éven keresztül főszerepben alakította Derek Hale karakterét. Tavaly azonban Hoechlin - a rajongók nagy bánatára - otthagyta a sorozatot, és filmes karrierjére kezdett el fókuszálni.

Most azonban újult erővel tér vissza képernyőre a színész, mint a CW legújabb sorozatának, a Supergirlnek új stábtagja, a népszerű szériában pedig a kultikus hősnek számító Supermant fogja életre kelteni.

A sorozat producere, Andrew Kreisber így nyilatkozott a hírrel kapcsolatban:

Greg Berlanti és én is évek óta szerettünk volna Tylerrel dolgozni, és ez volt a tökéletes lehetőség minderre. Tyler a mi Superman-ünk. Hihetetlenül hálásak vagyunk, hogy egy ilyen csodálatos színész bújhat az ikonikus karakter bőrébe.

Tyler egyébként nem először jelentkezett szuperhős szerepére, hiszen anno 2013-ban a Batman vs. Superman című filmben Bruce Wayne, avagy a Sötét Lovag szerepéért is esélyes volt.

A Supergirl egyébként október 17-én tér vissza a CW-re második évadával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek