Starity

Tom Hiddleston megerősítette: Valóban egy párt alkotnak Taylor Swifttel

2016. június 20. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színészt nemrég New Yorkban kapták lencsevégre a paparazzók, akiknek elárulta: valóban együtt vannak az énekesnővel.

hirdetés

Tom, hogy vagy? Mi a helyzet veled és Taylorral? Hivatalosan is randiztok?

– szegezte a kérdést a színésznek az egyik lesifotós, mire Tom röviden annyit felelt, hogy Igen, haver.

Kapcsolatuk híre múlt csütörtökön járta be a világsajtót, amikor is nyilvánosságra kerültek azok a felvételek, melyek Taylor Rhode Island-i birtokától nem messze, a tengerparton készültek róluk. Mivel a képeken felismerhető volt az egymást átölelő és csókolózó sztárpár, így lehetőségük sem volt tagadni azt, ami köztük van.

A rajongókat megosztotta a színész és az énekesnő egymásra találása, ami nem is csoda, hiszen Swift alig két héttel ezelőtt szakított Calvin Harrisszel, akivel több mint egy évig alkotott egy párt. A gyors továbblépés állítólag nagyon felpaprikázta a DJ-t, aki érthető módon úgy érzi, elárulták.

Calvin folyamatosan gyanakodott arra a kapcsolatuk ideje alatt, hogy Taylor megcsalja őt. Csak azt nem tudta, kivel. Úgy érzi, hogy a Taylorról és Tomról megjelent lesifotók alátámasztják a sejtéseit, ezek mindent megváltoztattak. Nagyon dühös és elárulva érzi magát. Bizonyítva érzi, hogy Taylor már akkor Tommal csalta őt, amikor még együtt voltak. Eredetileg abban reménykedett, hogy barátságban tudnak elválni egymástól, de már semmit nem akar Taylortól

– nyilatkozta korábban egy bennfentes.

A Metro úgy tudja, hogy exe jól bevált szokásához híven most ő is dalban kívánja kiönteni a szívét, és már el is kezdett dolgozni egy szakítós szerzeményen.

Calvin úgy érzi, hogy az érzelmei kifejezésének nem a nyilvánosság előtt való felszólalás, hanem annak a zenén keresztül való kifejezése a legjobb módja. Jelenleg az új zenéjén dolgozik, és most is őrlődik, mely dallamokat válassza, melyek fejezik ki a legjobban a megcsalás és az elveszett szerelem okozta szívfájdalmat

– nyilatkozta egy forrás, hozzátéve, hogy a projektben Kanye West is közreműködik, valamint Rihanna neve is felmerült. 

Calvinhoz hasonlóan állítólag Taylor is megkezdte legújabb stúdióalbumának munkálatait, melyen minden valószínűség szerint szerepel majd néhány, a lemezlovas által ihletett dal is. Az énekesnőnél ugyanis bevált szokás, hogy megénekli exeihez fűződő kapcsolatát, így írt már dalt Harry Stylesról, Jake Gyllenhaalról és John Mayerről is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek