Starity

Válásuk ellenére is Wiz Khalifától akar gyerekeket Amber Rose

2016. június 20. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig száradt meg a tinta a válási papírokon, Amber máris az újbóli összejövetelt és a további közös gyerekek gondolatát pedzegeti.

hirdetés

Talán néhány év múlva újra megpróbáljuk együtt, és lesznek további közös gyerekeink. Mindig mondom neki [Wiznek], hogy adja nekem a spermáit, másra nincs is szükségem. Ő erre nemet szokott mondani, de úgy vagyok vele, hogy akkor majd kihasználom őt

– nyilatkozta a VH1 új műsorvezetőjének választott Amber Rose a People magazinnak.

Amber és Wiz Khalifa egyébként 2011-ben kezdett randizni egymással, egy évvel később pedig a lánykérésre is sor került. 2013 júliusában kötötték össze az életüket, 2014 szeptemberében azonban a házasságuk felbontását kérvényezték. Kapcsolatukból fiuk (Sebastian Taylor Thomaz) született 2013 februárjában, akit azóta is közösen nevelnek.

Wizzel csodálatos a kapcsolatunk. Jól megy a közös gyereknevelés, mindketten imádjuk a fiunkat. Nyilvánvaló, hogy imádtuk egymást is, és még mindig szeretjük a másikat, de képtelenek vagyunk együtt élni. Egyikünk sem jó a kapcsolatokban

– magyarázta válásuk kapcsán egy korábbi interjúban Amber.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek