Starity

13 titok, amire választ kapunk a Pretty Little Liars ma kezdődő hetedik évadában

2016. június 21. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három hónap kihagyás után ma este tér vissza a Freeform egyik legnépszerűbb sorozata a képernyőre. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés
13 titok, amire választ kapunk a Pretty Little Liars ma kezdődő hetedik évadában
Fotó: Freeform

Ma este végre ismét visszatérhetünk Rosewoodba, hogy újabb idegőrlő találgatások után megtudjuk, hogyan alakul a hatodik évad végén elrabolt Hanna (Ashley Benson) sorsa.

A közelmúltban az E! News jóvoltából néhány szerencsés rajongónak lehetősége nyílt egy kerekasztal-beszélgetésen részt venni a show executive producereivel, Marlene Kinggel és Charlie Craiggel, valamint a stábbal, ahol számtalan érdekességet megtudhattunk a folytatással kapcsolatban. Lássuk, melyek ezek!

1. A csapatnak mindössze 24 óra áll a rendelkezésére, hogy megmentse Hannát. Ezidő alatt hihetetlen mélységekbe és magasságokba emelkedik a történet, és sokan a saját határaikat feszegetik majd.

2. Ha nem is a premierepizódban, de végre lehullik a lepel Charlotte (Vanessa Ray) gyilkosának a kilétéről. Ezzel pedig megkezdődik a legizgalmasabb évad a sorozat történetében, ugyanis Marlene szerint a korábbiakkal ellentétben ezúttal nem kérdéseket kérdésekre, hanem válaszokat válaszokra halmoznak majd.

3. Kiderül, hogy ki Über „A”, „A”-moji vagy A.D. – ki hogyan akarja nevezni az új főgonoszt. (Egy kis emlékeztető: Mona (Janel Parrish) volt az eredeti „A”, akitől CeCe / Charlotte lopta el a játékot, hogy átvegye az irányítást a lányok felett. A halála hívta életre az emojikban kommunikáló „A”-mojiként is emlegetett zaklatót, aki A.D.-vel, így Über „A”-vel egyenlő.)

4. Az alkotók elmondása szerint a szemtanúi leszünk majd egy jelenetnek, amelyben Mary Drake beszélget Mary Drake-kel, mely eseménynél Jessica DiLaurentis is jelen lesz, vagyis az őket alakító Andrea Parkernek igencsak feladták a leckét ebben az évadban.

5. Aria (Lucy Hale) és Ezra (Ian Harding) kapcsolata új szintre lép. Mivel a történet ott veszi fel a fonalat, ahol a hatodik évad véget ért, így kedvenceinkre vár egy hosszú beszélgetés a hogyan továbbal kapcsolatban.

6. Emily (Shay Mitchell) exbarátnőjének, Paige-nek (Lindsey Shaw) a visszatérése nem várt fordulatot tartogat, amivel együtt jár majd az is, hogy Alison (Sasha Pieterse) ismét a hűvösebb oldaláról ismerszik meg. Kárpótlásként azonban a szemtanúi lehetünk egy igazán érzelmes Emison jelenetnek is, mely Charlie Craig producer szerint az eddigi legmókásabb lesz kettejük történetében.

7. Marlene King elárulta, hogy ebben az évadban tartogatnak egy hatalmas, mellbevágó és váratlan fordulatot Alisonnal kapcsolatban.

8. Spencer (Troian Bellisario) véget vet Tobyhoz (Keegan Allen) vagy Calebhez (Tyler Blackburn) fűződő kapcsolatának, ami egyben egy hét éve tartó szoros kötelék elvágását is jelenti majd. A jelenet állítólag annyira érzelmesre sikerült, hogy még Troiannak is potyogtak tőle a könnyei.

9. Az egyik lány oltár elé áll és férjhez megy ebben az évadban. Az eljegyzésre várhatóan a nyáron sugárzásra kerülő epizódok egyikében kerül sor, maga az esküvő pedig télen kerül képernyőre.

10. Ez az évad a nagy visszatéréseké és fordulatoké lesz. A fent említett Paige mellett visszatérő vendégként üdvözölhetjük Jasont (Drew Van Acker), Jennát (Tammin Sursok) és Noelt (Brant Daugherty) is, de utóbbi tér vissza a legnagyobb és legsötétebb titokkal. Nem is beszélve arról, hogy mindannyian potenciális Über „A”-k lesznek.

11. Jason hazatérésével egy kedves báty-húg jelenetnek is örülhetünk majd, amit az Alisont alakító színésznő úgy jellemzett, hogy hihetetlenül őszinte lesz, ugyanakkor Jason sem jön egyedül, és hoz magával néhány dolgot.

12. Az évad utolsó része nem feltétlenül jelenti a történet végetértét, Marlene ugyanis ismét megerősítette korábbi nyilatkozatát, miszerint csak annak a PLL-nek lesz vége, amit eddig ismertünk.

13. Az évadzáróban egy olyan nem várt fordulat következik be, ami mindent megváltoztat és más szmszögbe helyez. Marlene azt is beismerte, hogy ez lesz az eddigi legizgalmasabb évad, és a szereplők hullani fognak, mint a legyek, így kénytelenek vagyunk felkészíteni magunkat egy pokoli futamra, ugyanis senki nincs biztonságban Über „A”-től.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek