Starity

Brad Paisley az elején tartott a Demi Lovatóval közös munkától

2016. június 22. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brad Paisley szerint a zeneipar hemzseg a díváktól, Demi Lovato azonban nem tartozik közéjük.

hirdetés

Brad Paisley és Demi Lovato jelenleg a country slágerlistákat ostromolja közös dalukkal, ismertségük azonban csak áprilisban kezdődött, amikor is Paisley gitáron kísérte az énekesnőt az iHeart Radio díjátadóján adott fellépése alatt, amiről az ABC News riporterének elárulta, hogy eleinte kételkedett abban, hogy jó ötlet-e a közös munka.

Az ilyen rendezvények próbáin mindig rengeteg díva rohangál. Csomó ember ugrálja őket körül, őrület az egész, ezért először azt gondoltam Ó istenem, mibe keveredtem bele? És aztán besétált Demi, melegítő nadrágban és kockás ingben, nem játsszva meg azt, hogy jobb lenne másoknál. Ezzel nagyon tudok azonosulni. Mindig is kedveltem azokat az embereket, akik nem veszik magukat túl komolyan, és Demi pontosan ilyen.

Amint a Grammy-díjas előadó megtudta, hogy Lovato óriási country rajongó – aki ráadásul Texasból származik –, csupán idő kérdése volt, hogy mikor rukkolnak elő egy közös szerzeménnyel is.

Hatalmas tudással rendelkezik, és country zenén nőtt fel. Vicces, mert szerintem az anyukája sokkal izgatottabb volt a duettünk miatt, mint Demi eddigi bármely munkája miatt. Úgy értem, hisz ők vérbeli texasiak! Jó látni, hogy megmutatja a sokoldalúságát, mert úgy gondolom képes bármit véghez vinni.

Múlthét pénteken Paisley meglepte a rajongókat azzal, hogy ismét gitáron kísérte az énekesnőt, aki a Good Morning America nyári koncertsorozatának fellépője volt, a szívességet viszonozva pedig ezen a pénteken a 23 éves Lovato fogja elkísérni Paisleyt a népszerű reggeli műsorba, hogy együtt adják elő a Without The Fightot, amihez a klip június 17-én debütált.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek