Starity

Selma Blair nyilvánosan kért elnézést ámokfutása miatt

2016. június 22. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő a Delta Airlines egyik Los Angeles felé tartó járatán kezdett őrjöngeni a minap.

hirdetés

Tegnap számoltunk be arról, hogy a Kegyetlen játékok sztárja, Selma Blair féktelen őrjöngésbe kezdett a repülőgépen, így a landolásnál már vártak rá a mentősök, hogy haladéktalanul kórházba szállítsák és alaposan kivizsgálják. A zavarodott viselkedés korábban egyáltalán nem volt jellemző rá, így alaposan meglepte utastársait és a vele utazó négyéves kisfiát, amikor zokogni és kiabálni kezdett a gépen, mondván, hogy meg akarják ölni.

Hamar kiderült, hogy különös viselkedését a receptre előírt gyógyszerek alkohollal való keverése okozta, így azóta elhagyhatta a kórházat, és a Vanity Fair magazin hasábjain nyilvánosan kért elnézést szokatlan videlkedéséért.

Hatalmas hibát követtem el tegnap. A fiammal és az édesapjával való csodálatos nyaralásunk után alkohollal kevertem a gyógyszereimet. Ez okozta a kifakadásomat és vezetett ahhoz, hogy olyan dolgokat mondjak és tegyek, amiket mélyen sajnálok. A fiam fülessel a fején szunyókált az édesapja mellett, amire üdvözítő kegyelemként gondolok. Nagyon komolyan veszem ezt az ügyet, és bocsánatot kérek a repülőgép utasaitól és személyzetétől, amiért megzavartam őket, továbbá hálás vagyok mindazoknak, akik a segítségemre siettek. Esendő ember vagyok, aki olykor hibázik, és borzasztóan szégyellem magam az incidens miatt. Őszintén nagyon sajnálom

– nyilatkozta Selma. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek