Starity

Julia Carpenter babát vár

2016. június 23. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazánk legnépszerűbb női lemezlovasa a Facebookon jelentette be néhány perccel ezelőtt, hogy anyai örömök elé néz.

hirdetés
Julia Carpenter babát vár
Fotó: Facebook / Julia Carpenter

Nem gondoltam volna, hogy a héten szolgálhatok nagyobb hírrel, mint a Tomorrowland, de az élet mégis így hozta… BABÁT VÁROK. Így hát döntöttem és visszavonulok egy időre, ami azt jelenti, hogy az év hátralévő részére lekötött fellépésekre nem tudok elmenni zenélni nektek. Az állapotom elején vagyok, amikor is nem szokták nagy dobra verni, de az én helyzetemben ezt a luxust nem engedhetem meg magamnak, mert őszintén szerettem volna megindokolni, hogy ettől a héttől miért is nem mehetek el játszani arra a sok fesztiválra, bulira, amik még ebben az évben vártak rám

– írta a közösségi oldalon Julia, majd posztjában kitért arra is, hogy előreláthatóan jövő májusban számíthatnak rajongói a visszatérésére, és bár a zene a mindene, úgy érzi, hogy most ez következik az életében.

A 32 éves lemezlovas egyébként mindig visszafogottan kezelte magánéletét, így nem csoda, hogy közösségi oldalai nincsenek tele a szerelmi életével kapcsolatos képekkel. Saját bevallása szerint a várandósság miatt még nem kezd kismamablog írásába, így továbbra is a zenét helyezi a középpontba.

A magánéletem eddig sem volt itt jelen – amit én így nagyon szeretek –, így az oldalam nem egy kismamablogként fog folytatódni. Mixekkel, zenékkel fogom megtölteni, nemsokára kijön a 2. zeném, majd utána a 3. és így tovább… fog készülni videoklip és különböző zenei érdekességekkel jövök majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek