Starity

Ilyen lesz A titkos templom legendái filmadaptációja

2016. június 23. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jelenleg is készül a Nickelodeon legújabb produkciója, mellyel a csatorna régi nézőit is a képernyők elé szeretné ültetni.

hirdetés
Ilyen lesz A titkos templom legendái filmadaptációja
Fotó: Nickelodeon

Ha az 1990-es, kora 2000-es években voltál gyerek, akkor valószínűleg neked is ismerősen cseng A titkos templom legendái cím, mely egy izgalmas vetélkedőműsort takar, amiben kétfős csapatok küzdöttek a maja harcosok által őrzött építmény kincseiért. Ezekhez a jutalmakhoz különböző ügyességi feladatokat kellett teljesíteniük és kvízkérdéseket kellett helyesen megválaszolniuk a játékosoknak, majd a győztes csapat megkezdhette a kincskeresést a templomban.

Márciusban írtunk arról, hogy a Nickelodeon úgy döntött, feléleszti a műsort, de ezúttal nem egy vetélkedő, hanem egy élőszereplős film képében. Az előkészítő munkálatok már meg is kezdődtek, az E! Online-nak köszönhetően pedig megtudtuk, hogy Joe Menendez ül a rendezői székbe, a forgatókönyvért pedig Jonny Umansky, Zach Hyatt és Alex Reid vállalja a felelősséget.

Jó hír a sorozat rajongói számára, hogy a csatornának sikerült megnyernie a produkcióhoz Dee Bradley Bakert és Kirk Foggot is (előbbi Olmecnek kölcsönözte a hangját a tévéshow-ban, utóbbi pedig a házigazda szerepét töltötte be), hozzájuk pedig csatlakozik még Isabela Moner, Colin Critchley és Jet Jurgensmeyer – többek között.

Maga a történet három testvérről szól majd, akik fizikai és mentális csapdákon küzdik át magukat a kicsekért, és természetesen valamilyen formában feltűnnek majd a műsor szerves részét képező szimbólumok – a zöld majom, a vörös jaguár és az ezüst kígyó – is. A film előreláthatóan még idén a mozikba kerül, de egyelőre se amerikai, se magyar premierdátumról nem tudunk.

Íme, az első plakátok!

Fotó: Nickelodeon
Fotó: Nickelodeon
Fotó: Nickelodeon

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek