Starity

Anyai örömök elé néz Katherine Heigl

2016. június 23. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő férjével, Josh Kelley-vel közös első (biológiai) gyermekét hordja a szíve alatt, és már azt is tudja, milyen nemű a kicsi.

hirdetés

Katherine Heigl nem is lehetne boldogabb, hiszen hamarosan ismét látogatást tesz nála és férjénél, Josh Kelley-nél a gólya! A sztárpárnak már van két örökbefogadott kislánya (a hétéves Naleigh és a négyéves Adalaide), ezúttal azonban maga Katherine ad életet a család legújabb tagjának, egy kisfiúnak.

A 37 éves szőkeség soha nem titkolta, hogy nagy családra vágyik, ahogyan azt sem, hogy mennyire fontosnak tartja az örökbefogadást, hiszen nővére, Meg is így került a családjába három évvel az ő születése előtt.

Josh-sal már azelőtt felmerült bennünk az adoptálás gondolata, hogy eljegyeztük volna egymást. A nővérem, Meg Koreából származik, a szüleink három évvel a születésem előtt fogadták őt örökbe. Mindig is egy, a miénkhez hasonló családot szerettem volna, így tudtam, hogy Koreából szeretnék majd adoptálni. Természetesen szeretnénk majd saját gyerkeket is, de úgy döntöttünk, hogy először adoptálunk. Alig vártam, hogy anya legyek

– nyiltakozta Katherine 2012-ben a Scholastic Parent & Childnak.

A színésznő és zenész férje egyébként 2005-ben, a férfi Only You című kisfilmjének forgatása során ismerkedett meg, a munkakpcsolatból pedig hamar szerelem szövődött. Életüket 2009 decemberében kötötték össze hivatalosan, és már abban az évben magukhoz vették Naleigh-t. Adalaide pedig három évvel később csatlakozott a Heigl-Kelley famíliához. Gratulálunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek