Starity

Kis híján tragédiával végződött az Orange Sofa nyárias hangulatú kisfilmjének forgatása

2016. június 23. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban jelent meg a debreceni székhelyű pop-rock csapat újdonsága, az Oxigén című dalhoz forgatott kisfilm, mely majdnem Robi életébe került.

hirdetés
Kis híján tragédiával végződött az Orange Sofa nyárias hangulatú kisfilmjének forgatása
Fotó: Palchuber Gábor

A fennállásának második évfordulóját ünneplő Orange Sofa jelenleg is gőzerővel dolgozik hamarosan megjelenő stúdióalbumán. Ezt beharangozandó nemrég jelent meg az Oxigén című dal kisfilmje, melyet a debreceni Aquaticumban forgatott a csapat. A felvételek korántsem zajlottak zökkenőmentesen, mivel Robi nem tud úszni, így kis híján vízbe fulladt a forgatásokkor.

Szerencsére az ijedségen kívül nem esett nagyobb baja, de ha ez nem is, a túl polgárpukkasztóra sikerült klip miatti botrány igencsak megnehezítette a srácok dolgát, ami miatt több jelenetet is újra kellett vágni. A négytagú formációt azonban ez sem tartotta vissza, így megérkezhetett az Oxigén.

Nagyon-nagyon sok előkészületet igényelt a munka: az egyeztetések, a különböző technikai eszközök beszerzése és igénylése, a szereplők kiválogatása is mind-mind időbe telt. Igazság szerint április óta dolgoztunk rajta, ami viszont pluszban nehezítette a dolgunkat, hogy sok fellépésünk is volt közben. Úgy gondolom, hogy ennek ellenére nagyon szórakoztató és látványos klipet hoztunk össze. Én személy szerint nagyon élveztem a két napot, amíg a jeleneteket forgattuk

– nyilatkozta Jakab Tamás frontember.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek