Starity

11 év után ismét stúdióba vonul Lindsay Lohan

2016. június 24. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A főként színésznőként ismert LiLo rövidesen ismét stúdióba vonul, hogy rögzítse harmadik nagylemezét.

hirdetés
11 év után ismét stúdióba vonul Lindsay Lohan
Fotó: Instagram / Lindsay Lohan

Szinte úgy érezzük magunkat, mintha visszarepültünk volna 2004-be! Lindsay Lohan ugyanis hamarosan visszatér, ráadásul nemcsak a filmvászonra, hanem a slágerlistákra is. A 30. születésnapját jövő szombaton ünneplő színésznő Alex Simpsonnak erősítette meg, hogy valóban az új albumán dolgozik. 

Rögzítenem kell egy albumot a Universal/Motown megbízásából, és meg is teszem

– nyilatkozta Lindsay, akit rajongói hamarosan a The Shadow Within című filmben is viszontláthatnak majd.

Ami énekesnői pályafutását illeti, LiLo két korongot dobott piacra a 2000-es években: első lemeze Speak címmel került az üzletek polcaira 2004-ben, ezt pedig egy évvel később az A Little More Personal (Raw) követte. Legnagyobb slágerei a Rumors, az Over, a Confessions of a Broken Heart (Daughter to Father) és a That Girl (Drama Queen) voltak.

Szerencsére Lindsay végleg leszámolt a botrányokkal, így karrierje újbóli felélesztése mellett a magánélete is jól alakul. Egor Tarabasov orosz üzletemberrel év elején találtak egymásra, és amellett, hogy már össze is költöztek, nemrég sor került vörös szőnyeges debütálásukra is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek