Starity

Klippremier: Tarja – Innocence

2016. június 24. 13:01   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztusban kerül az üzletek polcaira Tarja The Shadow Self nevezetű albuma, amelyet a mai napon az Innocence című dal és klip harangozott be.

hirdetés

Június elején jelent meg Tarja The Brightest Void – The Prequel elnevezésű lemeze, amely hatalmas népszerűségnek örvend rajongói körében, a korong érdekessége pedig az, hogy  mindössze egy kis ízelítőként szolgál az augusztusban debütáló The Shadow Self nevezetű albumból.

Áprilisban jelent meg a No Bitter End című dalhoz forgatott kisfilm, amely nagyon zúzósra sikeredett, mintegy bizonyításként, hogy az új anyagok hangzásvilága valóban jóval súlyosabb, mint amit már megszokhattunk az egykori Nightwish-énekesnőtől.

Ahogy azt már néhány napja is tudni lehetett, a mai napon megérkezett az Innocence-hez forgatott kisfilm, amely alig néhány órája került fel az earMUSIC lemezkiadó hivatalos YouTube-csatornájára, és máris hatalmas népszerűségnek örvend a rockrajongók körében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek