Starity

Saját menedzsere perli Chris Brownt

2016. június 24. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Továbbra sem csillapodnak a kedélyek! Az énekes megint nagy bajba keveredett heves természetének köszönhetően.

hirdetés
Saját menedzsere perli Chris Brownt

Chris Brown jogi ügyeit már lassan összeszámolni is nehéz lenne, kezdve a Rihanna-ügytől az exével folytatott gyermekfelügyeleti perig. Az énekest ezúttal saját menedzsere, Michael Guirguis (ismertebb nevén Mike G) perelte be testi sértésért, szerződésszegésért és szándékos károkozásért. A férfi azt is nyilvánosságra hozta, hogy Chris kábítószer befolyása alatt brutálisan rátámadt néhány héttel ezelőtt, és többször megütötte, ami miatt a sürgősségin kötött ki.

Érdekesség, hogy az énekes egyébként épp azért alkalmazta Mike-ot, hogy helyreállítsa csorbát szenvedett hírnevét a Rihanna-ügy után. A kibontakozóban lévő botrányra már meg is érkezett a válasz Christől, méghozzá az Instagramon keresztül.

Azért rúgtam ki őt, mert lenyúlta a pénzem. Loptál tőlem, haver, így most dühös vagy, amiért már nem teheted meg... Isten áldjon. A legjobbakat kívánom

– írta az énekes a lenti kép mellé, mely azóta eltávolításra került a közösségi oldalról.

Fotó: Instagram

A bejegyzésre az énekes ex-menedzsere úgy válaszolt ügyvédjén, Patty Glaseren keresztül, hogy Brown állítása egyértelműen hamis, így rágalmazással is megvádolja őt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek