Starity

Kendall Jenner, te vagy az?

2016. június 24. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Keeping Up With The Kardashiansszal a köztudatba robbant modell alig ismerhető fel legújabb, az Instagramon közzétett képén.

hirdetés

Aggodalomra semmi ok, Kendall Jenner ugyanis nem egy brutális stílusváltáson megy át, hogy a goth rockerek táborába álljon, csupán őt választotta márkája legújabb reklámarcának a világszerte ismert amerikai designer, Marc Jacobs. Kendallt a márka őszi kampányához fotózták, és állítólag nagyon élvezte, hogy egy eddig ismeretlen oldalát mutathatta meg.

Mindig emlékezni fogok a pillanatra, amikor először találkoztam Kendall-lal  a 2014-es őszi divatbemutatónk előtti castingon. Katie Grand hívta meg őt, hogy jöjjön el és mutatkozzon be az első fotózása előtt. Akkoriban még nagyon keveset tudtam róla

– elevenítette fel a történteket a tervező, aki azóta is rendszeresen alkalmazza a 20 éves modellt. 

Jacobs azt is elárulta továbbá, hogy meglátása szerint Kendall szakmabeli sikere abban rejlik, hogy nemcsak keményen dolgozik, hanem munkáját szenvedéllyel és lelkiismeretesen végzi, így nem csoda, hogy a legjobbak között van a helye. A kampányban egyébként részt vesz még Courtney Love, Marilyn Manson, Cara Delevingne, St. Vincent, Missy Elliott és Kembra is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek