Starity

Hazánkba látogat Natalie Imbruglia!

2016. június 27. 00:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Különleges vendége lesz a pécsi Zsolnay Fényfesztiválnak: a világhírű ausztrál énekesnő, Natalie Imbruglia ott mutatja be tavaly megjelent legutóbbi stúdióalbumát.

hirdetés
Hazánkba látogat Natalie Imbruglia!

2016. július 1-je és 3-a között kerül megrendezésre a Pécs történelmi korait megelevenítő fesztivál, amelyen kiemelkedő szerep jut a fénynek. A háromnapos rendezvény alatt a fényfestés, fényfestészet és fényinstallációk remekei kerülnek a közönség elé, valamint Magyarország első nemzetközi építészeti fényfestő versenyének döntőjére is sor kerül, a pécsi székesegyház homlokzatán és tornyain.

A fentiek mellett gladiátorok, Vesta-papnők, ókori és középkori harcosok, zsonglőrök, tűztáncosok, valamint sárkányok is megjelennek a fesztiválozók között, és az érdeklődők történelmi divatbemutatón és további látványos érdekességeken vehetnek részt.

A fesztivál sztárvendége kétségkívül Natalie Imbruglia lesz, aki július 2-án este 20 órakor lép a színpadra. Az énekesnő karrierje kezdetben szépségére és televíziós szerepeire alapozódott, és nemcsak hazájában, Ausztráliában, hanem számos országban tett szert népszerűségre, amikor 1991 és 1995 között a Neighbours című sorozat egyik főszereplője lett. Ezután énekesnőként próbált szerencsét: első slágere, a Torn, máig a kilencvenes évek egyik legnagyobb slágere, debütáló albumából (Left Of The Middle) hétmillió példány kelt el – és a sikere máig töretlen.

2015. július 31-én jelent meg Natalie legutóbbi albuma, a Male, amelyen férfi énekesek slágereit adja elő – ezeket Pécsett is hallhatjuk majd felcsendülni.

Mindegyik dal vagy nagyon megérintett, vagy átsegített életem egyik fontos érzelmi szakaszán. Ez a lemez a szerelemről szól: a szerelmi csalódásról, a reménykedésről, a beteljesülésről. Romantikus alkat vagyok, és imádom az ilyen számokat. Organikus, klasszikus vokális lemezt akartam, nem pedig elektronikus hangzást. Ez egy nagyon személyes album, nem illeszkedik a mai trendekbe. Egy klasszikusabb anyag, amit azoknak készítettem, akik igazán szeretik a hangom

– nyilatkozta az énekesnő.

A fesztivál másik külföldi előadója, az egyenlítői-guineai származású énekesnő, Buika, aki július 1-jén lép fel flamenco, dzsessz, soul és pop ihletésű dalaival. A fesztivál összes programja ingyenes – a két világhírű énekesnő koncertje az egyetlen, amelyekre jegyet kell váltani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek