Starity

Disney XD: az ikrek kihívása

2010. október 01. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dock Shaw és Mitchel Musso az egyik, az ikrek pedig a másik csapatot alakítják. A két csapat megküzd egymás ellen, hogy megnyerjék a Disney XD versenyét.

hirdetés
Disney XD: az ikrek kihívása

A Disney XD rendezett egy versenyt. Az egyik csapat Dock Shaw-ból és Mitchel Mussóból állt, a másik csapat pedig Dylan és Cole Sprouse-ból.

Elsőként gokartozniuk kellet. Ezt a versenyszámot Mitchel Musso nyerte, a második Dylan lett.

A következő feladatuk az volt, hogy egy baseballütővel el kellet ütni egy baseball-labdát. Mindenkinek öt próbálkozása volt. Elsőként Cole birkózott meg a feladattal, ő négyet talált el az ötből. A második Dock volt, neki egy labtád sikerült eltalálnia. Harmadikként Mitchel volt a soron, ő négy labdát talált el. Utolsóként Dylannek csak háromszor kellett próbálkoznia, amelyből kettőt talált el, így nyertek az ikrek.

Az utolsó feladat a szkanderezés volt. Dock és Dylan küzdöttek egymás ellen. A menet Dock győzelmével ért véget, s így a verseny a Dock–Michel páros nyerte.

A versenyről videó is készült, amely alább megtekinthető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek