Starity

Kiderült, melyik műsor házigazdája lesz Cooky

2016. június 27. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Music FM közelmúltban távozott műsorvezetőjével ezentúl a képernyőn találkozhatnak rajongói.

hirdetés

Másfél héttel ezelőtt írtuk meg, hogy Cooky egy időre búcsút int a rádiózásnak, és helyette a TV2-nél próbál szerencsét. Akkor még titkok övezték új munkáját, ám az már sejthető volt, hogy a csatorna egyik műsorában kapott műsorvezetői állást – tegnap pedig az is kiderült, hogy az Ezek megőrültek!-ben láthatjuk viszont.

A nagysikerű műsor várhatóan ősszel tér vissza a képernyőre, ám ezúttal Majka és Tilla helyett Cooky és Kasza Tibi brillíroznak majd a műsorvezetői szerepekben. Az ex-rádiós számára nem lesz újdonság a műsor, ugyanis korábban már részt vette benne játékosként, és saját bevallása szerint nagyon élvezte a forgatást.

Ez a legjobb dolog, ami velem történhet! Nagyon régóta szerettem volna már Tibivel együtt dolgozni, szerintem jól működünk együtt. Amióta megtudtam, hogy ketten vezetjük a műsort, imádkozom, ne történjen semmi változás. Rengeteget tanulhatok majd tőle. Alig várom, hogy kezdjünk!

– nyilatkozta a Blikknek Cooky, majd hozzátette, hogy örül, amiért ezúttal szárazon megússza a forgatásokat.

Cooky már nagyon várja a forgatások megkezdését

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek