Starity

Topless pózol legújabb kislemeze borítóján Fergie

2016. június 28. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tíz évvel első szólólemeze, a The Dutchess megjelenése után a visszatérésére készül a Black Eyed Peas éléről is ismert énekesnő.

hirdetés

Hónapok óta köztudott tény, hogy idén ismét a slágerlistákat kívánja ostromolni Fergie. A 41 éves énekesnő már gőzerőkkel készül tíz éve várt második szólólemezének megjelenésére, így nemrég arra is fény derült, hogy a promóciós plakátokhoz a fények és a szerelem városában, Párizsban fotózták Josh Duhamel gyönyörű feleségét.

Néhány órával ezelőtt kiszivárgott a korongot beharangozó első kislemez, a M.I.L.F.$ borítója, így Fergie úgy döntött, maga is közzéteszi közösségi oldalain, hogy rajongói lássák: mit sem változott az elmúlt egy évtizedben. A fekete-fehér felvételen topless pózoló szőkeségen szinte alig fogott az idő vasfoga!

 

Fergie (@fergie) által közzétett fénykép,

Érdekesség, hogy Fergie egy másik dal, a Hungry bemutatását is előkészítette már, melybe nemrég bepillantást is engedett. A néhány másodperces fekete-fehér videó gyorsan változó képkockáinak köszönhetően kissé feszült hangulatot kelthet a nézőkben, ám Josh szerint aggodalomra semmi okunk, felesége ugyanis ismét profi munkát végzett.

Nagy meglepetés lesz. Hihetetlenül jól sikerült. Nagyon-nagyon büszke vagyok Fergie-re és az albumba fektetett munkájára. Egyszerűen fantasztikus

– nyilatkozta a színész egy korábbi interjúban.

 

Fergie (@fergie) által közzétett videó,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek