Starity

Kiderült, milyen nemű babával gyarapszik a Jonas család

2016. június 28. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kevin Jonas az Instagramon hozta nyilvánosságra, hogy milyen nemű babát várnak a feleségével.

hirdetés

Két hónappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy ismét szülői örömök elé néz Kevin és Danielle Jonas. A sztárpár az Instgarmon hozta nyilvánosságra a gólyahírt, ám akkor még nem tudták, milyen nemű kistestvér érkezik kétéves kislányuk, Alena Rose mellé.

Izgatottan osztjuk meg veletek a hírt, miszerint családunk legújabb tagját télre várjuk. Alena is nagyon izgatott, amiért nagytestvérré válhat, és már alig várjuk, hogy végre találkozzunk az új családtaggal

– lelkendezett akkoriban a pár.

Azóta kiderült, hogy ismét kislányuk lesz, mely hírt a legnagyobb örömmel hozták rajongóik tudomására egy szintén az Instagramon közzétett kép keretein belül. A felvételen Alenát láthatjuk egy hatalmas, rózsaszín, kislány-feliratú lufival a kezében.

Kevin egyébként korábban sem csinált titkot abból, hogy azt szeretné, ha kislányok vennék körül. A Sirius XM műsorában így nyilatkozott ennek miértjéről:

Igazából mindig is két kislányt akartam. De hogy tisztázzuk, az a legfontosabb, hogy egészséges legyen. Egészséges gyerekeket akarok, de mindig arról álmodoztam, hogy két lányom lesz. A feleségem meg is kérdezte, miért érzek így, én pedig erre csak azt tudom válaszolni, hogy Azért, mert egész életemben srácokkal voltam körülvéve, így azt szeretném, ha most már lányok nyüzsögnének körülöttem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek