Starity

Sorozat formájában tér vissza a képernyőkre a Step Up

2016. június 28. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szinte hihetetlen, de tíz évvel a népszerű táncos filmsorozat első részének mozikba kerülése után hamarosan megkezdődik a tévésorozat forgatása.

hirdetés
Sorozat formájában tér vissza a képernyőkre a Step Up

A Deadline számolt be elsőként a hírről, miszerint a YouTube lecsapott a Step Up újraélesztésének lehetőségére, így egy csapat táncos közreműködésével sorozatot forgat a filmek példájára. A helyszín természetesen egy középiskola lesz, a történet magját pedig ezúttal is a kecses balett és a fantáziadús hip hop stílusú modern tánc adja majd.

A sorozatban az eredeti történet főszereplői, Channing Tatum és felesége, Jenna Dewan Tatum is meglátták a potenciált, így leszerződtek a produkcióhoz. Sajnos szereplésükre nem számíthatunk, de producerekként nagy beleszólásuk lesz a történet alakulásába, és gyakorlott táncosokként számtalan tanáccsal és ötlettel segíthetik utódaikat.

A műsor forgatási munkálatainak megkezdése az év második felére datálható, és várhatóan majd csak 2017-ben kerül a képernyőkre a YouTube Rednek köszönhetően. Arról egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy kik alakítják a főbb szerepeket, de állítólag nagy nevekben gondolkodnak a készítők.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek