Starity

Megtalálták Harry Styles hasonmását

2016. június 28. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Texasban élő Bailey Davila egészen addig nem vette észre a One Direction szívtiprója és a közte lévő hasonlóságot, míg meg nem növesztette a haját.

hirdetés

A mindössze 15 éves Bailey máris a lányok kedvence, ami nem meglepő annak tekintetében, hogy nagyban hasonlít a One Direction színészi babérokra törő énekesére, a 22 éves Harry Stylesra. Érdekesség, hogy a köztük lévő hasonlóság nemcsak a külsőségekben mutatkozik meg, hanem karrier tekintetében is, ugyanis a tinédzser zenészi ambíciókat dédelget.

Szeretek dalokat írni, ezzel töltöm a hétvégéim nagy részét, valamint gitározni is tanulok

– nyilatkozta a Mirrornak Bailey, aki ugyan nem rajong a One Direction zenéjéért, ennek ellenére nagyon élvezi, hogy egy olyan híresség hasonmásának nevezik, mint Harry.

Egyre gyakrabban állítanak meg az utcán, de autogrammot még nem kértek tőlem. Élvezem a figyelmet, bár néha sokkolóan hat rám. A közösségi oldalakon rengetegen követnek az Egyesült Királyságból, amire igazán nem is számítottam

– magyarázta a kamasz, aki öltözködését szívesen formálja Harry stílusára.

(A lenti képeken bal oldalon Harry, jobb oldalon Bailey látható.)

Fotók: Caters
Fotók: Caters
Fotók: Caters
Fotók: Caters

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek