Starity

Telitalálat! Kylie Jenner nem is lephette volna meg jobb ajándékkal Ariana Grandét a születésnapján

2016. június 29. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vasárnap ünnepelte 23. születésnapját az Into You énekesnője, ez alkalomból pedig nemcsak szerettei és rajongói, hanem a legkisebb Jenner-lány is meglepte.

hirdetés

Ariana Grande a hozzá legközelebb állókkal ünnepelte a születésnapját, és természetesen ezúttal is számtalan meglepetéssel készültek neki szerettei. Az egyik legklasszabb ajándékot a tőle öt évvel fiatalabb Kylie Jennertől kapta, aki kapva kapott az alkalmon, és mindenki előtt, Ari születésnapját megelőzően küldte el ajándékát a Grammy-díjra jelölt énekesnőnek.

A fekete dobozban Kylie egész Lip Kit kollekciója ott sorakozott az új árnyalatokkal együtt, aminek a sminkelni szerető Ariana nagyon megörült és izgatottan mutatta meg közösségi oldalain új szerzeményeit.

Ezt a kettőt viselem mindig, de izgatott vagyok, hogy kipróbálhatom a többit is. Köszönöm, Kylie

– mutatja az énekesnő a Mary Jo K és Candy K fantázianevet viselő terméketet a lenti videóban, melyben édesanyja, Joan is feltűnik és az egyik új árnyalattal, a sötétkék színű KyMajestyvel kísérletezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek