Starity

Új előzetes érkezett a Powerwolf hamarosan megjelenő DVD-jéhez

2016. június 30. 06:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly jelent meg a német származású power metalt játszó zenekar legújabb lemeze, idén pedig egy DVD-vel örvendeztetik meg rajongóikat.

hirdetés
Új előzetes érkezett a Powerwolf hamarosan megjelenő DVD-jéhez
Fotó: Facebook / Powerwolf

Tavaly debütált a zenekar legújabb lemeze Blessed & Possessed néven, melynek népszerűsítő koncertkörútja jelenleg is mindig tart. A Dorn Attila által vezetett zenekar természetesen nem vesztegeti idejét, így hamarosan egy DVD-t is piacra dobnak The Metal Mass – Live néven.

Az új anyag július 29-én fog megjelenni, érdekessége pedig mindössze annyi, hogy egy közel hétórás anyagról van szó, amely magában foglal három teljes fellépést, a csapat kisfilmjeit, illetve egy dokumentumfilm is megtekinthető rajta.

Az első előzetes már május végén megjelent a Napalm Records lemezkiadó jóvoltából, amelyet tegnap követett a második felvezető a jövő hónapban boltokba kerülő koronghoz, mely továbbra is azt erősíti, hogy vétek lenne kihagyni a megtekintését, ugyanis a zenekar fellépései nagyon látványos effektekkel és díszletekkel vannak megoldva, így a nagyérdemű sokkal jobban élvezheti az előadást.

A Powerwolf egyébként augusztusban a FeZen fesztiválon is tiszteletét teszi, amely 3-án veszi kezdetét és egészen 6-ig tart. A német farkasok fellépése az utolsó előtti napon, azaz 5-én kerül megrendezésre. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek