Starity

Pénteken érkezik Demi Lovato új dala

2016. június 30. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este volt először hallható az énekesnő készülőben lévő hatodik stúdióalbumáról az első dal.

hirdetés

Demi Lovato sem rajongóit, sem pedig saját magát nem hagyja egy pillanatra sem unatkozni. Az augusztusban 24. születésnapját ünneplő énekesnő az elmúlt hónapjait MMA edzésekkel, a turnéra való felkészüléssel, és folyamatos stúdiózással töltötte, ami kapcsán többször is azt ígérte az őket kedvelőknek, hogy hamarabb hallhatnak tőle új dalokat, mint azt gondolnák.

Ígéretéhez hűen a tegnapi napon mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül, őrült sebességgel járta be a közösségi oldalakat a hír, miszerint legújabb dala július 1-től lesz megvásárolható világszerte, a szerzemény pedig a Body Say címet kapta.

A Body Say című kislemez borítója

Nos, kibújt a szög a zsákból... #BodySay @ddlovato. A ma esti koncert extra különleges lesz! #FutureNowTurné

– olvashatóak a sorok a The Honda Civic Tour: Future Now hivatalos Twitter-oldalán.

A sejtelmes bejegyzésre néhány órával később választ is kaptunk, ugyanis az énekesnő a szintén tegnap este startoló Nick Jonasszal közös turnéja során előadta a dalt több mint húszezer jelenlévő rajongó előtt. A koncert egy részét élőben közvetítő TIDAL azonban a várva várt dal előtt megszakította a livestreamet, így az érdeklődőknek várniuk kell péntekig, hogy HQ minőségben hallhassák az R&B/soul stílusú felvételt.

A nem éppen szokványos koncepciójú turné nyitóestje egyébként óriási sikert aratott a résztvevők körében, amin rögtön egy meglepetéssel kedveskedtek a jegyet vásárlók számára, ugyanis a show közepén a színpadra invitálták a többszörös Grammy-díjas rappert, T.I.-t, aki három dalából kettőt az este csillagaival adott elő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek