Starity

Louis Tomlinson harcba szállt Briana Jungwirth-szel: közös felügyeleti jogot követel a kis Freddie felett

2016. június 30. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 éves énekes szeretne minél több időt tölteni a fiával, így benyújtotta a közös felügyeleti joggal kapcsolatos kérelmét a Los Angeles-i bíróságon.

hirdetés

Louis Tomlinson kisfiának januárban adott életet Briana Jungwirth, és a kicsi azóta is édesanyja felügyelete alatt áll azzal a kitétellel, hogy az apa bármikor meglátogathatja őt. A szülők közötti kapcsolat azonban korántsem problémamentes, ugyanis egy bennfentes nemrég arról számolt be, hogy Louis már nem szívesen látott vendég Jungwirthéknél.

Louis és Briana kapcsolata elérte a mélypontot. Louis már nem szívesen látott vendég Brianáéknál. Nagyon feszült a helyzet, a kicsit is egy parkban adják át egymásnak

nyilatkozta a forrás.

Az énekes egyébként azóta bolondul a kicsiért, hogy világra jött – többek között miatta tette át székhelyét az Egyesült Államokba –, így aligha meglepő, hogy szeretne még többet együtt lenni a fiával anélkül, hogy folyamatosan az órát kellene néznie, mikor jár le a közösen tölthető idő.

Az énekes imádja a kicsit I Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek