Starity

Ők a világ legvagyonosabb színésznői

2016. július 01. 07:07   |   Szerző: SpecialError

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárvilágban szinte fillére pontosan nyilvántartják a hírességek vagyonát. Ezúttal a 10 leggazdagabb nőt szedtük listába!

hirdetés

10. Jennifer Lawrence

A lista 10. helyét a 26 éves Oscar-díjas színésznő foglalja el a maga 2,3 milliárd dolláros, azaz körülbelül 654 billió forintos vagyonával, amit leginkább az Éhezők viadala című filmeknek köszönhet.

9. Anne Hathaway

Az Alice Csodaországban Fehér Királynőjének 2,4 milliárd dolláros vagyona a 9. helyhez volt elegendő, de valószínűleg így sem szomorú, hiszen ez 667 billió forintnak megfelelő összeget jelent!

8. Sandra Bullock

Beépített szépségünk vagyonát 2,5 milliárd dollára becsülik, ami nem rossz, bár a teljes listát figyelve – amelyben a férfiak is szerepelnek –, mindösszesen a 47. helyre volt elég, ez a „csekély” 681 billió forint.

7. Emma Watson

A Hermione Grangert életre keltő brit színésznő tehetségével nem kevesebb mint 2,7 milliárd dollárt, azaz körülbelül 741 billió forintot kalapozott össze. 26 éves nem rossz teljesítmény, ugye?

6. Elizabeth Banks

Az Éhezők viadala Effie-je karrierje során összesen 2,7 milliárd dolláros (mintegy 754 billió forintos) vagyonra tett szert, és az a tizes lista 6. helyére röpítette. A teljes listán egyébként a 31. helyen szerepel.

5. Julia Roberts

Mindenki kedvenc utcalányának vagyona szépen felgyarapodott – jelenleg 2,7 milliárd dollárnál (kb. 756 billió forintnál) jár. Ezt az összeget olyan nagysikerű filmekkel sikerült elérnie, mint a Ocean's Elvene – Tripla vagy semmi, a Mona Lisa mosolya vagy éppen az Ízek, imák, szerelmek.

4. Cate Blanchett

Tolkien Galadriel úrnője jelenleg 2,8 milliárd dollárral rendelkezik, ami körülbelül 775 billió forintnak felel meg.

3. Helena Bonham Carter

Az angol színésznő legtöbbünknek a Harry Potter-filmek Bellatrixaként lehet ismerős, de olyan remekművekben is szerepelt mint A király beszéde, a Sweeney Todd vagy A nyomorultak. Összesen 2,8 milliárd dollára (780 billió forintra) becsülik a vagyonát.

2. Cameron Diaz

A dobogó második fokát Charlie szőke angyala foglalja el a maga 3 milliárd dolláros vagyonával. Ez nem kevesebb mint 838 billió forint. Nem semmi, igaz?

1. Scarlett Johansson

Meglepetés vagy sem, bizony jelenleg a legvagyonosabb színésznő nem más mint a Marvel-filmek Fekete özvegye! Ezt a helyet pedig a 3,3 millárdos vagyonával érte el, ami átszámítva 921 billió forint!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek