Starity

Legújabb stúdióalbumán dolgozik a Backstreet Boys

2016. július 01. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már nemcsak álom a 90-es évek egyik legnépszerűbb fiúbandájának visszatérése, ugyanis a srácok hivatalosan is megkezdték kilencedik nagylemezük rögzítését.

hirdetés

Nick Carter április elején nyilatkozott először arról, hogy hároméves hallgatás után ismét összeáll a Backstreet Boys, a minap pedig már a stúdióból tudósított, megerősítve, hogy már folynak az új lemez előkészítésének munkálatai.

Itt vagyok a stúdióban a Backstreet Boysszal. Egy dalt rögzítünk a Florida Georgia Line új albumára, ahogyan az új Backstreet-albumon is dolgozunk. Készüljetek!!!

– írta a lenti kép mellé a közelmúltban apává vált énekes.

A csapat egyébként már le is szerződött néhány fellépés erejéig egy kilencállomásos tesztműsorra egy Las Vegas-i rezidenciába, és saját bevallásuk szerint ezt egy önálló turné követi majd. 

A Backstreet Boys legutóbbi stúdióalbuma In a World Like This címmel került az üzletek polcaira három évvel ezelőtt, így nem meglepő, hogy a rajongók tűkön ülve várják a folytatást, mely leghamarabb is csak a jövő évben jelenik meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek