Starity

Tom Felton szerepet kapott a Flash – A Villámban

2016. július 01. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A CW csatorna hivatalosan is megerősítette a Harry Potter-filmek Draco Malfoyának a Flash – A Villám stábjához való csatlakozását.

hirdetés
Tom Felton szerepet kapott a Flash – A Villámban

Május 24-én ért véget a 2014 óta futó sorozat második évada, a CW pedig már be is rendelte a következőt. A harmadik évad első része október 4-én kerül a képernyőre, így még legalább egy évig nyomon követhetjük a Grant Gustin alakította Barry Allen kalandjait.

A TVLine tegnap számolt be arról, hogy az új évadban a Harry Potter-filmekből ismert Tom Felton is csatlakozik a stábhoz, és Julian Dornt, a bűnügyi helyszínelőt kelti életre, aki együtt fog dolgozni a történet főszereplőjével – ezáltal valószínűleg hosszabb ideig számíthatunk a maradására.

A sorozat harmadik évada egyébként más okból is különleges lesz, mivel három másik széria (Supergirl, Legends of Tomorrow, A zöld íjász) történetének fonalával kapcsolódik össze, így egy izgalmas crossovernek is a szemtanúi lehetünk majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek