Starity

Lewis Hamilton még mindig tartja a kapcsolatot Nicole Scherzinger családjával

2016. július 04. 06:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók álompárként tekintettek rájuk, bár a kapcsolatuk közel sem volt felhőtlen, ugyanis többször szakítottak egymással. Se veled – se nélküled viszonyuk végére tavaly februárban tettek pontot.

hirdetés

Nicole és Lewis útjai egyébként békésen váltak el, amit az is alátámaszt, hogy a Forma–1-es pilóta egy szívmelengető felvétellel köszönte meg neki a csodálatos éveket és emlékeket a születésnapján.

A sportoló a napokban újabb ékes bizonyítékkal szolgált azt illetően, hogy még mindig a szívén viseli az énekesnő és annak családja sorsát, mivel egy olyan felvételt osztott meg az Instagramon, melyen Nicole unokahúgával, Lexie-vel láthatjuk.

Lexie és én szörfözünk

– fűzte a felvétel mellé Hamilton.

Amióta szétváltak útjaik, Nicole Scherzinger több tehetségkutatóban is részt többek közt megnyerte az I Can Do That-et, idén pedig visszatér az X-Factor mentorai közé. Időközben a szerelem is rátalált az énekesnőre, ugyanis értesüléseink szerint Grigor Dimintrov bolgár teniszezővel alkotnak egy párt.

Természetesen Lewis Hamiltonnak is mozgalmasan telnek a napjai, hiszen Nicole-lal való szakítása után többek között szóba hozták Rihannával, idén pedig Palvin Barbival boronálták össze, akivel a hírek szerint nem csupán csak barátok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek