Starity

Így emlékeztek meg Demi Lovatóék az orlandói mészárlás áldozatairól

2016. július 04. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szombat esti koncertjük alatt nemcsak a közönség, de az előadók is a könnyeikkel küzdöttek.

hirdetés

Demi Lovato és Nick Jonas szombat este teltházas koncertet adott Orlandóban, a Honda Civic: Future Now turné keretein belül, ahol szem bizony nem maradt szárazon, ugyanis ahogy az várható volt, megemlékeztek a június 12-ei ámokfutás elhunytjairól. 

Orlando, sok mindenen mentetek keresztül. Az elmúlt hónapban két lövöldözés is történt, ebből az egyik Amerika történelmének leghalálosabbika volt. Ezért szeretnénk egy kicsit félbeszakítani ezt a gyönyörű estét.

– kezdte hosszas mondandóját a CAST Centers munkatársa, Hank, majd ezután a Jonas-fiú  színpadra invitálta Andra Day-t.

Szeretnénk a színpadra szólítani egy nagyon kedves barátunkat. A soron következő dal elképesztően inspiráló, pont olyannira, mint a dal előadója.

A szóban forgó nóta az aranytorkú énekesnő Grammy-díjra jelölt Rise Up című szerzeménye volt, az előadás alatt pedig a hatalmas kivetítőn a 49 elhunyt áldozat neve, valamint életkora volt látható, a legvégén pedig Christina Grimmie-ről sem feledkeztek meg.

A koncerten egyébként vendégül látták a Pulse Nightclub teljes személyzetét is, akik nemcsak a backstage-ben lóghattak együtt a Disney egykori üdvöskéivel, de a műsort is különleges helyről nézhették végig, ezért a gesztusért pedig igazán hálásak voltak.

Demi Lovato és Nick Jonas, köszönjük, hogy mosolyt csaltatok a Pulse családjának arcára.❤️ 

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

Érdekesség a szerdán startolt turné kapcsán, hogy még áprilisban azzal a döntéssel álltak nyilvánosság elé, hogy mindkét észak-karolinai állomásukat törölték a koncertek közül, mégpedig egy olyan törvény meghozatala miatt, amely korlátozza az egyenlőséget, és az LGBT közösség szabadságjogát. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek