Starity

Megérkezett a BEAST új albuma

2016. július 04. 06:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Majdnem egy éve annak, hogy utoljára hallatott a csapat magáról. Három év után pedig – koreai idő szerint július 4-én éjfélkor – elérhetővé vált a csapat harmadik stúdióalbuma, mely a Highlight címet kapta.

hirdetés

Június közepén adta hírül a csapatot kezelő ügynökség, a Cube Entertainment, hogy az immáron ötfős banda júliusban visszatér. Június 27-én éjfélkor elérhetővé vált az album előfutára, a srácok Butterfly című dalához forgatott videó.

A bejelentéshez hűen magyar idő szerint július 3-án délután ötkor felkerült a csapat YouTube-csatornájára a Ribbon címre keresztelt legújabb videoklipjük, valamint ezzel egy időben elérhetővé vált Highight címmel a csapat harmadik stúdióalbuma is.

A vezérdalként megjelenő Ribbon egy pop és R&B elemekkel díszített ballada, melyet a csapat rappere, JunHyung és Kim Tae Joo írtak és hangszereltek. Az album viszont minden dalban hordoz magában a csapattagok tehetségéből: a Practicing szövege YoSeobhoz fűződik, aki egy szólódalt is kapott az albumon Come Out címmel. DongWoon saját maga írta szólódalának az I'll Give You My All dalszövegét. GiKwang Noday zeneszerzővel dolgozott a Curious és Good Night címet viselő dalokon.

A 12 dal között megtalálhatjuk Junhyung szólóját, illetve DooJoon és GiKwang duettjét is, ám ezeket a dalokat szerencsésebb rajongók már hallhatták korábban – utóbbi két dal ugyanis elhangzott a srácok 2015-ös Beautiful Show koncertjén.

Íme, a számlista:

  1. 하이라이트 (Highlight)
  2. 리본 (Ribbon)
  3. Butterfly
  4. 연습 중 (Practicing)
  5. When I…
  6. 궁금해
  7. Found you (JunHyung Solo)
  8. Baby it`s you (DooJoon&GiKwang Duet)
  9. 나와 (YoSeob Solo)
  10. I'll give you my all (DongWoon Solo)
  11. 잘 자요
  12. 리본 (Ribbon) (Inst.)
A lemez borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek