Starity

Emlékszel még Kevin Gnapoorra a Bajos csajokból? Így néz ki most!

2016. július 04. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valószínűleg nem mi vagyunk az egyetlenek, akik megszámlálhatatlan alkalommal látták a Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Amanda Seyfried, Lacey Chabert és Lizzy Caplan főszereplésével 2004-ben a mozikba került Bajos csajokat.

hirdetés

Ha szeretted a filmet, bizonyára te is emlékszel még a matléták vezérére, Kevin Gnapoorra, aki a karácsonyi bálon egy mókás kis rapelőadással szórakoztatta a közönséget, és bár úgy tűnt, Cadynek (Lindsay Lohan) csapja a szelet, végül mégis Janis (Lizzy Caplan) mellett kötött ki.

A Metro utánajárt, hogy mi történt a film bemutatása óta a karaktert életre keltő színésszel, a most 27 éves Rajiv Surendrával. Filmbeli kollégáihoz hasonlóan természetesen rajta is nyomot hagyott az idő vasfoga, és míg a többiek sikeres karriert építettek maguknak a filmiparban, addig ő búcsút intett az álomgyárnak.

Tévednek, akik a fenti videó láttán azt gondolják, hogy a zeneiparban helyezkedett el, ugyanis Rajiv jelenleg kalligráfusként és úgynevezett chalkboard művészként keresi a kenyérre valót, és saját bevallása szerint esze ágában sincs visszatérni a filmvászonra.

A műveit ide kattintva tekintheted meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek