Starity

Meglepő kulisszatitokról vallott Daniel Radcliffe a Harry Potter-filmek forgatásával kapcsolatban

2016. július 04. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A most 26 éves színész tíz éven át alakította a világszerte népszerű varázslótanoncot J. K. Rowling könyvsorozatának filmadaptációjában.

hirdetés

Daniel Radcliffe mindössze 11 éves volt, amikor először bújt Harry Potter bőrébe, és a filmsorozatnak köszönhetően a szemünk láttára cseperedett kisfiúból férfivá az utolsó, 2011-ben bemutatott rész végére. A színész az Entertainment Weeklynek adott legutóbbi interjújában őszintén vallott e meghatározó élményéről, és bevallotta, hogy egyik kollégája évekig a frászt hozta rá.

Sokan gondolnák, hogy a jó hangulatú forgatások során felszabadultan dolgoztak együtt a színészek, és ha valaki, akkor az olykor félelmetes, mégis nemes lelkű Piton professzort alakító Alan Rickman lehetett az, aki félelemben tartotta Dant, a színész azonban elárulta, hogy nem róla, hanem a Voldemortot életre keltő Ralph Fiennesről van szó.

Emlékszem, 15 éves voltam a Ralph-fal közös első jelenetek forgatásakor. Még Alantől is ijesztőbb volt. Alan a frászt hozta rám a kezdetekkor, de aztán hozzászoktam, Ralph viszont évekig mumus volt számomra. Képzelem, mennyivel másabb lett volna a közös munka élménye, ha egy vígjátékon dolgoztunk volna együtt

– magyarázta Dan az interjúban.

A színész nemrég azt is bevallotta, hogy bár a közeljövőben nem lát esélyt rá, később szívesen bújna ismét ikonikussá vált karaktere bőrébe.

A forgatókönyvön múlna [hogy ismét Harry Potter bőrébe bújok-e]. A körülményeknek rendkívülieknek kell lenniük. Biztos vagyok benne, hogy Harrison Ford is ezt mondta Han Solóval kapcsolatban, és nézd, mi történt! Mindezek tekintetében jelenleg nemet mondanék, de nyitott vagyok a jövőre nézve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek